SON DAKİKA
Hava Durumu

BURTİMDER'den Dündar'a ziyaret

Bursa İnşaat ve Tesisat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) yönetimi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti. 

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2013 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2013 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa İnşaat ve Tesisat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) yönetimi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti. 


BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt ile yöneticiler, ziyarette Başkan Dündar’a sektörle ilgili bilgi verdi. Eskibozkurt, “BURTİMDER, inşaat sektöründeki firmaların önemli bir bölümünü bünyesinde barındıran bir dernek. Hedefimiz, yaşadığımız şehre ortak fayda sağlamak. Bizler, sektör olarak en önemli desteği belediyelerden almaktayız. Bu yönüyle baktığımızda, birlikte ilimize ne gibi faydalar sağlarız bunları konuşmak için bu gün başkanımızla bir araya geldik” dedi.
BURTİMDER yönetimini makamında kabul eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, aynı sektör ve meslek grubu üyelerinin bir araya gelip diyalog halinde bulunmasının son derece önemli olduğunu ifade etti. Dündar, “Sizlerin, dernek çatısı altında bir araya gelip örgütlenmeniz son derece güzel bir adım. Aynı meslek grubu üyelerinin bir araya gelip diyalog halinde olması, rakip olmadan birlikte hareket edebilmesinin sektöre faydası olur kanaatindeyim. İnşaat sektörünün önü açık. Sizlerin yenilikleri takip edip Bursa’ya yenilikler katacağınıza inanıyor ve destekliyoruz” diye konuştu.
Eskibozkurt, Başkan Dündar’a fahri üyelik belgesi ile dernek rozeti takdim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.