SON DAKİKA
Hava Durumu

Burulaş'tan tramvay açıklaması

Bursa'da çantasının takıldığı tramvayın altında kalarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yaşlı kadın içi

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2013 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2013 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da çantasının takıldığı tramvayın altında kalarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yaşlı kadın için BURULAŞ'tan açıklama geldi. 


Yapılan yazılı açıklamada, "Çınarönü'nden Meydancık durağı istikametinde sefer yapan tramvaya bir kadın çarptı. Görgü tanıklarının açıklamasına göre, kaldırımda yürüyen kadın, kaldırıma esnaf tarafından konan kahve sandalyeleri ve bira kasaları nedeni ile geçemeyip yine kaldırıma tenekeden yapılmış usulsuz konan çöp tenekesine takılarak sendeleyip dengesini kaybetti, sonra da kaldırımdaki telefon dağıtım kutusu ile tramvayın orta bölümü arasında sıkıştı. Çöp tenekesinin sesini duyarak tehlike freniyle tramvayı durduran araç sürücüsü ve vatandaşlar, ambulans çağırarak durumu polise bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadının, o sırada bilincinin açık olduğu, elini oynatabildiği, yalnızca yanağında çizik ve dudağında hafif bir kanama görüldüğü bildirildi. Polis ekiplerinin olay yerine gelişiyle tramvay işletime yeniden başlarken, hastaneye kaldırılan kadının ise yaşamını yitirdiği öğrenildi" denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.