SON DAKİKA
Hava Durumu

BUSKİ artık e-Devlet'te

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü abone memnuniyeti odaklı çalışmalarına tüm h

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUSKİ artık e-Devlet'te
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü abone memnuniyeti odaklı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Sürekli ve kaliteli içme suyu temini ile altyapı uygulamalarında örnek çalışmalara imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü yepyeni bir hizmetle abonelerine kolay erişim imkânı sunmaya başladı. Bu güne kadar internet üzerinden “e-buski” ve mobil platformlardan hizmet veren BUSKİ etkili ve kolay hizmet anlayışını ilerleterek artık bazı hizmetlerini e-Devlet üzerinden de vermeye başladı. BUSKİ'den yapılan açıklamada "e-Devlet üzerinden BUSKİ’ye erişen vatandaşlarımız; “Abone Bilgileri Sorgulama ve Fatura Bilgileri Sorgulama” hizmetlerine kolayca ulaşabilecek. Abonelerine her zaman hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmanın çabası içerisinde olan BUSKİ Genel Müdürlüğü, hizmet verilen diğer alanlarda da e-Devlet kapsamını genişletilerek devam etme amacıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor" denildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.