SON DAKİKA
Hava Durumu

BUSKİ kalitesini kanıtladı

BUSKİ Atıksu Laboratuvarları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen belgelendirme tetkiki neticesinde ‘Çevre Ölçüm

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUSKİ kalitesini kanıtladı
BUSKİ Atıksu Laboratuvarları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen belgelendirme tetkiki neticesinde ‘Çevre Ölçüm ve Analizleri Yeterlik Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin daha yaşanılabilir bir Bursa hedefiyle çalışmalarını sürdüren BUSKİ Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı denetimleri sonucunda gerçekleştirilen belgelendirme tetkikini başarıyla tamamladı. Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığına bağlı Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren atıksu laboratuvarları, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından yapılan gözetim ve belge yenileme tetkikleri neticesinde akredite oldu. BUSKİ atıksu laboratuvarları son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 8 https://www.konyayenigun.com/yasam/indirim-kuponu-sitesi-h741788.html Temmuz 2019 tarihi itibariyle 17 metotta 36 parametre ve 1 atık sulardan numune alımında ‘Çevre Ölçüm ve Analizleri Yeterlik Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.