SON DAKİKA
Hava Durumu

BUTGEM'e Talep Yağdı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren BUTGEM’in mesleki eğitim kursları yoğun ilgi gördü. Yeni

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2018 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2018 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUTGEM'e Talep Yağdı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren BUTGEM’in mesleki eğitim kursları yoğun ilgi gördü. Yeni dönemde 23 farklı alanda eğitim verecek olan merkeze, 450 kişilik kontenjan için 1.350’den fazla aday kayıt yaptırdı.
BTSO, kentin ticaret  ve sanayi hayatının yanı sıra mesleki eğitime yönelik çalışmalarına da katkı sağlamaya devam ediyor. Mutfak Akademi ve MEGİP gibi mesleki eğitim projeleriyle Türkiye’ye model olan BTSO, BUTGEM bünyesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla da iş dünyasının aradığı nitelikli personel ihtiyacına cevap veriyor. Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Her sene 3 bine yakın genci meslek edindirme ve geliştirme kurslarıyla meslek sahibi yapan BUTGEM’in 2018-2019 yılı 1. eğitim dönemi 1 Ekim Pazartesi günü başlıyor.


YOĞUN İLGİ
Herhangi bir mesleği olmayan veya mesleğini geliştirmek isteyen kişilere yönelik olarak işgücü piyasasının beklentileri doğrultusunda mesleki eğitim programları düzenleyen BUTGEM, vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. BUTGEM tarafından 1. eğitim dönemi kapsamında hazırlanan 23 eğitim programı için 450 kişilik kontenjan ayrılırken, kurslara 1.350’den fazla kişi kayıt yaptırdı. Yazılı sınav ve mülakatlar sonrasında kursa katılacakların belirleneceği BUTGEM’de yeni dönem ise 1 Ekim Pazartesi günü başlayacak.


10 BİN SAATLİK EĞİTİM VERİLECEK
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren BUTGEM’de otomotiv, tekstil, muhasebe, otomasyon, bilişim, bilgisayar ve plastik sektörlerine yönelik 23 farklı eğitim programı gerçekleştirilecek. Gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleştirilecek kurslara, 18-35 yaş arası, en az lise veya dengi okul mezunları katılabiliyor. Tamamen ücretsiz olarak verilen kursları başarıyla tamamlayanlar ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın da sahibi oluyor. (Bülten)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.