SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükada seferleri ikiye çıkartıldı

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin (BUDO) İstanbul’dan satın aldığı Hamdi Karahasan gemisi ile başlattığı Mudanya-Büyükada seferleri

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükada seferleri ikiye çıkartıldı
Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin (BUDO) İstanbul’dan satın aldığı Hamdi Karahasan gemisi ile başlattığı Mudanya-Büyükada seferlerine 2 turda 630 kişi katılırken, büyük talep üzerine seferler cumartesi ve pazar olmak üzere haftada ikiye çıkarıldı.
Burulaş’ın İstanbul Şehir Hatları Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den satın aldığı, Hamdi Karahasan yolcu gemisi ile sadece pazar günleri olmak üzere başlattığı Mudanya - Büyükada seferleri yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar iki tur gerçekleştiren turlara 630 kişi katılırken, gelen yoğun talep üzerine turlar cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki güne çıkarıldı.
Artık cumartesi ve pazar günleri düzenlenecek olan turlarda sabah saat 08.30’da Mudanya BUDO iskelesinden kalkacak gemi, Büyükada’ya demirleyecek. Günü Büyükada’da geçirme imkanı bulacak vatandaşlar saat 18.30’da da Büyükada’dan Mudanya’ya dönecek. Mudanya - Büyükada arasında 22 Haziran’a kadar kampanya başlatan Burulaş, bu tarihler arasında gidiş-dönüş ücreti 20 TL olarak belirledi. Ayrıca Hamdi Karahasan gemisi, düğün, toplantı gibi her türlü organizasyon için de kiraya verilebilecek. En az üç saatlik kiralama sistemiyle hizmet verecek olan organizasyonlarda saat ücreti 900 TL olarak belirlenirken, bu hizmetlerde ister körfez turu atılabilecek, istenirse bir noktaya demir atılabilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.