SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir, hasta yakınları için otel yapacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Nilüfer’deki 3 hastaneye yakın bir bölgede hasta yakınları için otel kurulması için Bursa Büyük

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Nilüfer’deki 3 hastaneye yakın bir bölgede hasta yakınları için otel kurulması için Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ile görüştü.



Altepe, Şahin’in teklifini olumlu karşıladı. TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, merkez Nilüfer ilçesine hasta yakınlarının konaklayabileceği bir otel yapılması için Altepe ile görüştü. Teklifin olumlu karşılanmasının ardından Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve Dört Çelik Çocuk Hastanesi’nin orta noktasında bir yer bulmaya çalışan Şahin, “Hasta yakınlarının konaklamaları için adımlar atıyoruz. Yıldırım Belediyemiz 2 yıl önce bu konuda bir ilki başardı. Şimdi benzer bir hizmeti Bursa’nın batısına da getirmek için düğmeye bastık. Yerel Yönetimlerle hükümetimiz el ele vererek, daha iyiye ulaşmak için gereken adımları atıyoruz, atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.