SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir'de paralel sızıntı !

 Seyfettin Avşar'ın paralel olduğunu bilerek Büyükşehir'in tüm bilgi ve projelerinin toplandığı  AR-GE şubesine müdür olarak  atadığı

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir'de paralel sızıntı !
 Seyfettin Avşar'ın paralel olduğunu bilerek Büyükşehir'in tüm bilgi ve projelerinin toplandığı  AR-GE şubesine müdür olarak  atadığı   Aslan Sevi'nin, Büyükşehir Belediyesi'nin sitesinde özgeçmiş ve fotoğrafının yer almaması "Büyükşehir'in gizemli Ar-Ge müdürü" yorumlarına neden oluyor .Aslan Sevi'nin daha önce de Gemlik eski Kaymakamı  ve il özel idare genel sekreteri paralel Bilal Çelik'in özel kalem müdürlüğünü yaptığı ortaya çıktı. 











Büyükşehir Belediyesi'nin bütün kritik bilgi ve projelerinin yer aldığı Ar-Ge şubesinin müdürü Aslan Sevi, paralel yapı destekçisi olduğu bilinmesine rağmen kimler tarafından korunuyor?



Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde, oğlu Paralel üniversitede hoca olan, kardeşi ise o dönem paralel yapıya bağlı Bugün Gazetesi'nin Bursa reklamlarını yapan ve 17-25 Aralık paralel darbe girişiminden sonra son ana kadar Zaman Gazetesi aboneliğini iptal ettirmeyen Seyfettin Avşar'a doğrudan bağlı tek şube müdürü Aslan Sevi'nin, Büyükşehir Belediyesi'nin sitesinde özgeçmiş ve fotoğrafının yer almaması "Büyükşehir'in gizemli Ar-Ge müdürü" yorumlarına neden oluyor. Peki eski İl Özel İdare Genel Sekreteri paralelci Vali Yardımcısı Bilal Çelik'in özel kalem müdürü Aslan Sevi'yi Büyükşehir'de Arge şube müdürü olarak kim atamıştır ? Kim korumaktadır ? Bahar Hastanesi binasının usulsüz şekilde paralel yapıya peşkeş çekilmesi ortaya çıkınca olay yargıya intikal etmiş ve dönemin valisi Şahabettin Harput, İl Özel İdaresi Daire Başkanı Yaşar Dursun Ay ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik ile encümen üyelerinin pasaportlarına el konularak yurtdışına çıkış yasağı konmuştu. Bu isimlerden Bilal Çelik, Gemlik'in kaymakamı iken paralel Vali Şahabettin Harput'un isteği ile Bursa il özel idaresi genel sekreterliği görevine getirildi ve bu süreçte başta Orhangazi Üniversitesi ve Bahar Tıp Merkezi gibi paralel kurumlara arsa tahsisi ve usulsüz kiralamalara imza attı. Ayrıca Bilal Çelik, Ak Parti'nin istişare toplantılarının yaptığı Kızılcahamam Asya Termal Tesilerinde ve paralel yapının bu toplantılarda mahrem görüntüler kaydettiği dönemde Kızılcahamam kaymakamı idi.

Aslan Sevi'nin abisi de geçtiğimiz Mart ayında editör olarak çalıştığı  Zaman Gazetesi'nin kapatılmasını protesto eden grubun içinde bulunmuş, polisin müdahale ettiği isimler arasında yer almıştı.  Bazı haber sitelerin de haber olan Sevi, paralel yapıya  olan desteğini açıkca göstermişti 





 bursa








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.