SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir'den köklü çözüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da hizmet veren muhtarlar, cami ve hemşeri dernekleri temsilcileriyle görüştü. Büyükşehir

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir'den köklü çözüm
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da hizmet veren muhtarlar, cami ve hemşeri dernekleri temsilcileriyle görüştü. Büyükşehir bürokratlarının tam kadro katıldığı buluşmada konuşan Başkan Altepe, “Meseleleri köklü çözüme kavuşturan bir dönemin başlangıcındayız” dedi.

Bursa’da faaliyet gösteren muhtarlar, cami ve hemşeri derneklerinden temsilciler, Büyükşehir Belediyesi’nin daveti üzerine Merinos AKKM’de toplandı. Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleşen organizasyonda Başkan Altepe ve bürokratlarıyla görüşen vatandaşlar, tek tek sıkıntılarını iletti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da 1100 mahalle muhtarlığı ve bir o kadar da sivil toplum örgütü bulunduğunu belirterek, herkesin sorununa çare bulmak istediklerini söyledi. Her muhtarlığı ve sivil toplum örgütünü birebir dinleme imkanlarının bulunmadığını, yatırım ve hizmet planlarının buna engel olduğunu belirten Başkan Altepe, bundan sonra temsilcilerle toplu olarak buluşarak halkın taleplerini yerine getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Toplantıların periyodik olarak Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini vurgulayan Başkan Altepe, “Şimdiden sonra bunu gelenek haline getireceğiz. Buluşmaları gerçekleştirip, talepleri toplamak ve yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak istiyoruz. Bir yandan da rutin işlerimizi takip etme gibi bir isteğimiz var” diye konuştu. Başkan Altepe, Bursa’da ulaşılabilir bir yönetim anlayışını hakim kılmak istediklerini belirtti. Herkesle birebir görüşmelerinin mümkün olmadığını, toplu olarak halkın taleplerini toplamayı uygun gördüklerini ifade eden Başkan Altepe, “Her toplantıda 40’ar 50’şer grupla tek tek görüşeceğiz. Gelenlerin sorunları halledilmeden toplantı bitmeyecek. Bizim derdimiz sorunları köklü olarak gidermek. Mahallelerin isteklerini yerine getirmek. Onun için böyle bir strateji geliştirdik” şeklinde konuştu. Başkan Altepe’nin mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle olan buluşmasına; Genel Sekreter Seyfettin Avşar ve BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’nın yanı sıra üst düzey bürokratlar katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.