SON DAKİKA
Hava Durumu

'Çalınmadık kapı bırakmayacağız'

 AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, geçtiğimiz günlerde tamamlanan ilçe kongreleri sonrasında teşkilatları ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Çalınmadık kapı bırakmayacağız'
 AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, geçtiğimiz günlerde tamamlanan ilçe kongreleri sonrasında teşkilatları ziyaret etmeye devam ediyor. 

Başkan Salman, Keles, Büyükorhan ve Orhaneli ilçe teşkilatlarını yönetim kurulu toplantılarında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Tamamlanan ilçe kongreleri ardından yeni kurulan yönetimlere görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Ayhan Salman, şubat ayında gerçekleştirilecek olan il kongreleri ve gençlik kolları kongrelerinin tamamlanması ile Bursa teşkilatlarının 2019 seçimlerine hazır hale geleceğini belirtti.
Başkan Salman, görevlerini teslim aldıkları günden bu yana ilçelerinde halkla iç içe olan teşkilatlarına teşekkür ederek, şunları söyledi:
“İnşallah hep birlikte Bursa’mızın her köşesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına çalışmalarımızı sürdürerek, Türkiye’nin güçlü geleceğine giden yolda önemli bir eşik olan 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız. Bursa teşkilatları ve Bursa halkı, partimizin ve Türkiye’nin önüne koyduğumuz daha güçlü bir Türkiye hedefimizin her dönemde en büyük destekçisi olmuştur ve bu tarihi eşikte inanıyorum ki üzerimize düşen görevi yine fazlasıyla yerine getireceğiz. Türkiye artık bölgesinde ve dünyada söz sahibi, gündem belirleyen bir ülke. Türkiye artık güçlü bir ülke. İçeriden ve dışarıdan bu gücü hazmedemeyen şer mihraklarına rağmen büyümemizi sürdürüyoruz. Bu güç halkımızın güvenle attığımız sağlam adımlardan geliyor . Bizler de bu güzel ülke için gecesini gündüzüne katan liderimizin izinde elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.”  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.