SON DAKİKA
Hava Durumu

Camdan fırlayan yolcu otomobilin altında kaldı

Bursa’da akşam saatlerinde belediye otobüsüne çarpan otomobilin arkasında oturan bir kişi camdan fırlayarak arabanın altında kaldı. Şoka gi

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2012 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2012 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Camdan fırlayan yolcu otomobilin altında kaldı
Bursa’da akşam saatlerinde belediye otobüsüne çarpan otomobilin arkasında oturan bir kişi camdan fırlayarak arabanın altında kaldı. Şoka giren otomobil sürücüsü ve diğer yolcu ise arabanın camından çıkarak kaçmaya başladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne ait Mobese kameralarına ilginç kazalar takıldı. Kazaların ilki merkez Yıldırım ilçesinde çevre yolu kavşağında meydana geldi. Gece saatlerinde kavşağa gelen bir otomobil, geçiş üstünlüğü bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle arkada yolcu olarak bulunan bir kişi camdan fırlayarak aracın altına girdi. Trafik lambası direklerine çarparak duran otomobildeki sürücü ve diğer yolcu ise diğer arkadaşlarının otomobilin altında kaldığından habersiz şekilde otomobilin camından çıkarak kaçmaya başladı. Olayın şokuyla otomobilden çıkarak kaçan iki kişi uzun süre otomobilin yanına yaklaşmadı.

Mobese kameralarına takılan diğer görüntüler ise, özellikle kırmızı ışık ihlallerinin korkunç kazalara davetiye çıkardığını gözler önüne seriyor. Son günlerde meydana gelen 13 ayrı trafik kazasının görüntülerini basınla paylaşan Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Mobese kayıtlarında, genellikle dikkatsizlik sebebiyle meydana gelen kazalar olduğu görülüyor. Osmangazi ilçesinde Merinos Kavşağı'nda meydana gelen ilk kazada kontrolden çıkan otomobil refüjden yola çıkıyor. İkinci kaza ise Eğitim Caddesi'nde meydana geldi. Kazada kırmızı ışıktan geçen otomobil kamyonete çarpıyor. Üçüncü kazada da kırmızı ışık ihlali yapan otomobil başka bir araca çarpıyor. Eğitim Caddesi'nde meydana gelen başka bir kazada da kırmızı ışık ihlali yapan otomobil panelvan minibüse çarpıyor. Çevre yolu Millet Mahallesi lambalarında meydana gelen kazada ise kamyon hafif ticari aracı sıkıştırıyor. Kazada araçta maddi hasar meydana geldi.

Altıparmak Mahallesi Altıparmak Caddesi'nde seyreden motosiklet, ara yoldan çıkan kamyonete çarpması da MOBESE kameralarına yansıyor. Kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan gelen panelvan minibüsün çarpması da kameralara yansıdı. Millet Mahallesi'nde motosikletin minibüse çarpması da kameraya yansıdı. Tuna Mahallesi'ndeki kazada ise yan yola dönmek isteyen hafif ticari araç bisikletli gence çarpıyor. Gençosman mevkiinde kontrolden çıkan otomobilin kamyonete arkadan çapması da görüntülere yansıdı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kamuoyu ile paylaşılan görüntülerdeki sürücü hatalarına dikkat çekilmesini istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.