SON DAKİKA
Hava Durumu

Çamurlu yollara poşetli çözüm

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hocaköy Mahallesi adeta çamur deryasına dönerken, öğrenciler ve vatandaşlar ayaklarına poşet geçirip yürüyor

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2014 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2014 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çamurlu yollara poşetli çözüm
Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hocaköy Mahallesi adeta çamur deryasına dönerken, öğrenciler ve vatandaşlar ayaklarına poşet geçirip yürüyor.
25 hanenin bulunduğu ve 200’e yakın vatandaşın yaşadığı Hocaköy Mahallesi'nin Çayır mevkii sakinleri, vergilerini vermelerine, oturma ruhsatı almalarına rağmen hizmet gelmediğini belirterek, yetkililerden destek istedi. Ayaklarına geçirdikleri poşetlerle çamurlu yolları aşan vatandaşlar, yol, altyapı, aydınlatma hizmetinin gelmesini dört gözle bekliyor. Seslerini duyurmak maksadıyla toplanan vatandaşlardan Kemal Dumlu, “Sıkıntılarımız büyük. 5 senedir siyasilere ve belediyeye müracaat ediyoruz. Gelip sahip çıkan yok. Alt yapı, yol ve aydınlatmamız yok. Çocuklarımız okullarına bu çamur yoldan gidip geliyor. Gidip gelirken aydınlatma olmadığı için yolu bulamıyorlar. Çocuklarımızın güvenliği yok. Başı boş köpekler tehlike saçıyor. Bulunduğumuz mevki imarlı. Evlerimizin oturma ruhsatı var” dedi.
Azamettin Coşkun ise, “Belediyeye, UEDAŞ’a, Fen İşleri Müdürlüğüne başvurduk. Fosseptik çukurlarımız taşıyor. Yaz döneminde çok kötü koku oluyor. Mikrop saçıyor. Çoluk çocuğumuz hasta oluyor. Başı boş köpeklerden geçemiyoruz. Çok mağdur durumdayız” ifadelerini kullandı.
OKUL SERVİSLERİ BİLE GELMİYOR
Barış Bilican ise, “Geceleri dışarı çıkamıyoruz. Sokak aydınlatması yok. İmar veriliyor, ama hizmet gelmiyor. Vergimizi veriyor, fakat hizmet göremiyoruz. Alt yapı yoksa neden bize imar verdiler? Bir çoğumuzun evindeki cihazlar arızalandı. Fosseptik çukurlarını biz açıyoruz. Okul servisleri bile buraya gelmiyor. Servis sürücüleri araçlarını çamurlu yola sokmak istemedikleri için çocuklarımız yürüyerek okula gitmek zorunda kalıyor. Bizden asfalt, altyapı, çöp parası alıyorlar. Ama hizmet gelmiyor” diye dert yandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.