SON DAKİKA
Hava Durumu

Çelebi Köyü'ne modern kompleks

YENİŞEHİR İLÇESİNE BAĞLI ÇELEBİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA KÜLE DÖNEN KÖY KONAĞI; İKİ KAHVE, KOOPERATİF BİNASI, BERBER VE MİSAFİRHANE, MUHTARLIK VE SAĞLIK MERKEZİ OLARAK YENİDEN BÖLGEYE KAZANDIRILIYOR. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çelebi Köyü'ne modern kompleks
Yenişehir ilçesine bağlı Çelebi köyünde çıkan yangında küle dönen köy konağı yeniden yapılıyor.
 

 

 

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı Çelebi köyünde çıkan yangında küle dönen köy konağı yeniden yapılıyor. Köy konağında iki kahve, kooperatif binası, berber ve misafirhane, muhtarlık ve sağlık merkezi bulunacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir temasları çerçevesinde Çelebi Köy Konağı’nı da ziyaret etti. Kaba inşaatı biten ve ince işçilikleri başlayan komplekste Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le beraber incelemelerde bulunan Başkan Altepe, Çelebi köyünün ihtiyacı olan muhtarlık binası, köy kahvesi, düğün salonu ve çeşitli hizmet birimlerini bünyesinde tutan çok amaçlı salonun en kısa sürede hizmete alınacağını söyledi. 300 metrekare taban alana sahip 2 katlı konağın kaba inşaatının tamamlandığını ve ince işçiliklerinin başladığını belirten Başkan Altepe, “Yapılacak çevre düzenlemesiyle birlikte bölgeye hizmet etmiş olacak. İnşallah en kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz. Katkılarından dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve ekibini teşekkür ediyorum” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise ilçenin bir ihtiyacının daha karşılanması nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Çelik, ”Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her türlü yatırımı yerinde inceleyerek bize destek veriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.