SON DAKİKA
Hava Durumu

Celil Çolak ekibini tanıttı

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’nda Yürütme Kurulu açıklandı. İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıyla yürütme kurulu listesini

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2014 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2014 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Celil Çolak ekibini tanıttı
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’nda Yürütme Kurulu açıklandı. İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıyla yürütme kurulu listesini açıklayan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Nilüfer’de mutlu sona ulaşmak için bütün dostlarımızın emeğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

 

Nilüfer İlçesi’nde güçlü bir AK Parti için bugünden sonra gece gündüz çalışacaklarını dile getiren Celil Çolak, kongre sürecini tüm teşkilat mensupları ile gönül gönüle geçirdiklerini belirterek, önümüzdeki dönemde hedeflerinin mutlak başarı olduğunu söyledi. Yeni Türkiye yolunda koyulan büyük hedefleri, Nilüfer ölçeğinde başarıya ulaştırmak amacıyla hareket edeceklerini vurgulayan Çolak, Nilüfer’de birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla olması gerektiğini ifade etti.

“Nilüfer’de mutlu sona ulaşmak için bütün dostlarımızın emeğine ihtiyacımız var” şeklinde konuşan Çolak, “Nilüfer’in güzel yarınları bizleri bekliyor. Bizlerin, Nilüfer’de mutlu sona ulaşması için bütün dostlarımızın emeğine ihtiyacımız var. Dolayısıyla yürütme kurulunun içinde olsun veya olmasın her arkadaşımız aynı özveriyle çalışmalıdır” dedi. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’ın konuşmasının ardından açıkladığı Yürütme Kurulu listesi şu şekilde; Hayri Yüksel, Salih Kumru, Ömer Güven, Metin Özyürek, Bekir Akyıldız, Zehra Altınöz, Ufuk Ay, Derya Bulut, Fatma Kanca, Mustafa Boz, Tahir Kahveci, Funda Sekmen.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.