SON DAKİKA
Hava Durumu

Cemalettin Torun'dan Kadir Gecesi mesajı

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Kadir Gecesi'nin insanlığa bir rahmet kapısı olduğunu belirterek, bu mübarek gecenin İslam dünyas

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cemalettin Torun'dan Kadir Gecesi mesajı
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Kadir Gecesi'nin insanlığa bir rahmet kapısı olduğunu belirterek, bu mübarek gecenin İslam dünyasında akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olmasını diledi.

 

Tüm İslam Alemi’nin Kadir Gecesi'ni tebrik eden AK Parti Bursa İl Başkanı Torun, "Kadir Gecesi Kuran'ın övdüğü, refah, huzur ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dilek, dua ve temennilerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Bu gecenin günahlardan arınma, unutarak ve bilmeyerek işlenen hatalar için af dileme zamanıdır. Ancak ne yazık ki tüm İslam coğrafyasında aynı huzur ortamı yaşanmıyor. Hemen yanıbaşımızdaki Gazze, Filistin ve Suriye’deki kardeşlerimiz zulümle karşı karşıyalar. Yüce Allah’tan dileğimiz şu mübarek günlerin hatırına akan kanın ve gözyaşlarının dinmesidir" şeklinde konuştu.
Ramazan ayının gönülleri saflaştırmak, feyz, bereket ve güzelliklerden istifade etmek için çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Torun şunları söyledi:
"Hem insani, hem sosyolojik, hem psikolojik, hem maddi ve manevi kazançlar ve zenginliklerle gelen ramazan ayının yıldızı Kadir Gecesi'nin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için güzelliklere vesile olmasını diliyoruz. Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin hepimizi kucaklayarak, birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyoruz. Bu duygularla, aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin, insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.