SON DAKİKA
Hava Durumu

Cesetleri üç gün sonra bulundu

Zehirlenen aile 3 gün sonra bulundu, terasta uyuyan genç ölümden kurtuldu   Bursa'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından ze

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2012 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2012 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Zehirlenen aile 3 gün sonra bulundu, terasta uyuyan genç ölümden kurtuldu

 

Bursa'da, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren ayın aileden 3 kişinin cesedi ancak 3 gün sonra bulunabildi. Ailenin diğer oğlunun ise o gece eve geç geldiği için ailesini rahatsız etmeyip, terasta uyuduğu ve bu şekilde ölünden kurtulduğu belirtildi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Mera Sokak üzerinde meydana geldi. Burada eşi Cevriye Çetinkaya (49) ve 9 yaşındaki oğlu İbrahim Çetinkaya ile birlikte yaşayan Cemil Çetinkaya (60), sobadan sızan gazdan zehirlendi. Aynı odada kalan aileden 3 gün haber alamayan komşuları durumu inşaatta çalışan büyük oğlu Nail Çetinkaya'ya haber verdi. Telaşla eve gelen Nail Çetinkaya ile Cevriye Çetinkaya'nın kardeşi Metin Bostan, camı kırarak içeri girdiğinde facia ile karşılaştı. Odada cansız yatan anne-baba ve çocuk için ambulans çağrıldı ama çok geç olmuştu.

Cesetler, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, büyük abi Nail Çetinkaya ve aile yakınları sinir krizleri geçirdi. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte komşular da facianın yaşandığı eve akın etti. Evde göz yaşları sel oldu. 3 cesedin çıktığı evden tüten dumanın yanı sıra, evin girişindeki kömür çuvalları dikkat çekti.

OLAYIN TANIKLARI : CAMI KIRARAK İÇERİ GİRDİK

Olayı anlatan Cevriye Çetinkaya'nın kardeşi Osman Bostan, şunları söyledi: "Cuma günü saat 3'e kadar beraberdik. Cumartesi sabaha karşı bu olay oluyor. Lodos çıkıyor. Komşular söyledi. Kendisi eniştem olur. Akşam 7'de geldik. Camdan içeri girdik ki cansız bedenlerini bulduk. Eniştem SSK'dan emekliydi. Çok üzgünüz. Üçü aynı odada yatıyorlardı. Daha önce hiç böyle şeyler olmazdı buralarda, ilk kez oldu."

Cevriye Çetinkaya'nın diğer kardeşi Nail Çetinkaya ise "Erkek kardeşi, Cumartesi oluyor bu olay. Biraderim kaldıramayınca camı kırıp içeri girmiş. İki gün haber alamamışlar. Cumartesi bu olay oluyor, Pazartesi ancak fark edildi."

TERASTA YATINCA ÖLÜMDEN KURTULDU

Cemil Çetinkaya'nın oğlu Nedim Çetinkaya'nın ise gece arkadaşları ile birlikte olduğu için eve geç geldiği, ailesini rahatsız etmemek için de içeri girmek yerine çatıda bulunan teras kattaki odada yattığı ifade edildi. Nedim Çetinkaya'nın ertesi gün de anne-babasının yanına uğramadan işine gittiği için olaydan haberinin olmadığı belirtildi. Evin önünde gözyaşlarına boğulan Nedim'in, evi girmeyerek ölümden kurtulduğu kaydedildi.

OKULDA HÜZÜN VARDI

Bu arada, Mollafenari İlkokulu 6. sınıfa giden İbrahim Çetinkaya'nın okulunda da büyük üzüntü yaşandı. Öğlenci olan Çetinkaya'nın çok başarılı bir öğrenci olduğu belirtildi.

Bu arada, Cemil Çetinkaya'nın ikinci evliliği olduğu ve 5 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Cenazeler, bugün ikindi vaktinde Aydede Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı mezarlığına defnedilecek. Ayrıca, Nazım Çetinkaya İzmir Açık Cezaevi'nde yatan Nazım Çetinkaya'nın cenazeye katılmasının beklendiği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.