SON DAKİKA
Hava Durumu

Çevdir: 'Paralel yapıyla mücadelede devletimizin yanındayız' 

Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkan Adayı Ali Çevdir, FETÖ’ye karşı mücadeleden çekinmediklerini söyledi ve

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çevdir: 'Paralel yapıyla mücadelede devletimizin yanındayız' 
Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkan Adayı Ali Çevdir, FETÖ’ye karşı mücadeleden çekinmediklerini söyledi ve “Paralel yapı ile mücadelede devletimizin yanındayız” dedi.

 

 

 

 

Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkan Adayı Ali Çevdir, Bursa Şehir Gazetesini ziyaret ederek yol haritaları hakkında bilgi verdi. Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu'nun adayı Ali Çevdir uzun bir seçim süreci geçirdiklerini ancak zamanın hızla akıp gittiğini söyledi. Çevdir, “Grubumuz 26 yıllık geçmişi ile kurumsallaşmasını tamamlamış, seçim yöntemlerini kendi içinde çözmüş ve geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Bu anlamda gözümüz arkamızda değil; ilk sırada da olsak, son sırada da olsak dava bilincimiz kazanmaya odaklı olacaktır'' dedi.

PARALELLE MÜCADELE ÖNCELİĞİMİZ

Zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunun altını çizen Çevdir, ''Bu seçimde ekip ruhunu, grup ruhuna da katmamız seçimi kazanmak adına şart'' diye konuştu. “Saygın oda, saygın meslektaş” sloganı ile yola çıkan Çevdir ve ekibinin hedeflerinin başında paralel yapıyla mücadele konusu yer alıyor. FETÖ’ye karşı yaşanan süreçte her zaman mücadelenin yanında yer aldıklarını söyleyen Çevdir, “Paralel yapıyla mücadelede devletimizin yanındayız” dedi. Oda kaynaklarının yerinde ve yeterli kullanımını hedeflediklerine dikkat çeken Çevdir’in hedefleri arasında meslekte uzmanlık alanları oluşturmak, mesleki çalıştay düzenlemek, kurum kuruluşlarla işbirliği gerçekleştirmek, sosyal yaşam projelerine katkı koymak yer alıyor. Çevdir’in odanın çehresine dair yapmayı hedeflediği en önemli adımlardan biri de teknolojik destek sağlayarak interaktif oda, sesli dergi, meslek mensuplarına web sitesi kurulumu bulunuyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.