SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Nilüfer kadın kollarından gezi skandalı

  -Fetih Bağcı CHP Nilüfer Kadın Kolları, ilçedeki köyleri gezerek “Anıtkabir

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP Nilüfer kadın kollarından gezi skandalı
 

-Fetih Bağcı

CHP Nilüfer Kadın Kolları, ilçedeki köyleri gezerek “Anıtkabir’e götüreceğiz” diye ikna ettikleri kadınları 5 Aralık’ta Ankara Arena’da düzenlenen ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı etkinliğe götürdü. 24 saat aç, susuz bir şekilde kadınları perişan eden CHP’li yöneticiler, etkinliğin ardından yol iz bilmeyen ve hayatlarında ilk kez Ankara’ya giden kadınlarla ilgilenmezken, yağmur altında kadınlar Anıtkabir’e kadar yürüdü. Otobüslerle ilgili bilgi de verilmeyince kadınlar aç susuz perişan halde geri döndü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi 5 Aralık’ta Ankara Arena’da “Eşitlik ve adalet kadın buluşması” adıyla bir etkinlik düzenledi. Tüm illerden katılımın sağlanması istenen etkinlik için CHP Nilüfer Kadın Kolları da harekete geçti. Köyleri gezen CHP’li kadın yöneticiler, “Anıtkabir’e gezi düzenliyoruz” diyerek kadınları ikna etti. Bu köylerden birisi de İrfaniye. İrfaniye’den bir otobüs kadın 4 Aralık akşamı saat 11.00’da Nilüfer Belediyesi’nin desteği ile sağlanan otobüse binerek Ankara’ya hareket etti. Kadınlara otobüse binmeden önce Ankara’da bir etkinliğe katılacakları, sonrasında ise Anıtkabir’e götürülecekleri söylendi. Gezi sırasında yemek de verileceği ifade edildi.

ANKARA’DA HER ŞEY DEĞİŞTİ

Sabah saat 07.00’da Ankara’ya inen kadınlar Ankara Arena önünde yağmur altında bir saati aşkın süre bekletildi. Salona daha sonra alındı. 1-2 saat sürecek denilen organizasyon 14.30’a kadar uzadı. Sonrasında dışarı çıkan kadınlara Anıtkabir’e yürüyerek gitmeleri söylendi ve otobüslerin orada kendilerini beklediği ifade edildi. Hayatlarında ilk kez Ankara’ya giden kadınlar ne yapacaklarını bilemezken, sora sora Anıtkabir’e kadar soğuk ve yağışlı havada yürümek zorunda kaldı. Anıtkabir ziyaretinin ardından otobüslerin salonun orda olduğu bilgisi verilince bir kez daha yollara düşen kadınlar, yağmur altında onca yolu bir kez daha yürümek zorunda kaldı.

YEMEK YOK

Soğuk ve yağmuru yiyen kadınlar, otobüslere dönünce kumanyaları istediler ancak CHP’li yöneticiler kumanya olmadığını söyledi. Kumanya verilmemesi üzerine tartışma çıktı. Ancak kadınlar sonuç alamadı. Ankara’dan tekrar yola çıkan kadınlar yolda bir tesiste çorba içerek açlıklarını bastırdı. Otobüs kelle koltukta saat 11.20’de Bursa’ya ulaştı. Geziden Anıtkabir’e götürülecekleri vaadiyle siyasi bir etkinliğe götürülen, aç susuz kadınlar Ankara’da sahipsiz bırakılan ve perişan bir günün ardından evlerine dönerek hayal kırıklığına uğradı. Üstelik Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün Nilüfer’li kadınlar CHP tarafından kandırılmış oldu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.