SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Aktuğ'a suç duyurusu

Facebook’ta Cumhurbaşkanı ve hükümet hakkında hakaret içeren paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle kamuoyunda büyük tepki çeken CHP Büyükş

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li Aktuğ'a suç duyurusu
Facebook’ta Cumhurbaşkanı ve hükümet hakkında hakaret içeren paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle kamuoyunda büyük tepki çeken CHP Büyükşehir ve Mudanya Meclis Üyesi Erdal Aktuğ hakkında Ak Parti Mudanya teşkilatı Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İzzet Dursun ve yönetimden arkadaşlarıyla birlikte Mudanya Adliyesi’ne giderek, sosyal paylaşım sayfasından Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği öne sürülen Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü ve Mudanya Belediye Meclis Üyesi Erdal Aktuğ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başkan Ünal, Aktuğ'un, mevcut paylaşımıyla Cumhurbaşkanı'nın şeref varlığını zedelediğini öne sürdü. Aktuğ'un yaptığı paylaşımı 10 dakika içerisinde kaldırdığını belirten Ünal, Aktuğ'un,  "Reza'nın parasını peşin ödediği fahişeler" başlığı ile yayınladığı listeyle başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devlet yöneticilerinin rüşvet aldığını ileri sürerek iftira suçu da işlediğini öne sürdü.

 

“GEREKEN CEZA VERİLMELİ”

Gerekli kovuşturmanın yapılarak şüphelinin cezalandırılmasını isteyen Ünal, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kimseyle polemiğe girmeyeceklerini belirterek, "Hem Mudanya'yı temsilen seçilmiş arkadaşlar, hem de Genel Başkanları, toplumu germekten, vatandaşın sağduyusunu suiistimal etmekten uzak dursunlar. Tüm bakanlarımızla birlikte bizim tek sevdamız var. Mudanya'yı yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bu şekilde ve bu tür ortamlardaki tartışmaları hiç şık bulmuyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.