SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Çorbacı'dan skandal saldırı!

CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, kendisini yüksek sesle müzik dinlediği için uyaran komşusunu ailesinin yanın tekme tokat dö

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2019 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2019 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li Çorbacı'dan skandal saldırı!
CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, kendisini yüksek sesle müzik dinlediği için uyaran komşusunu ailesinin yanın tekme tokat dövdü. Çorbacı’ya büyük tepki yağarken aile suç duyurusunda bulundu CHP İl Başkanlığı ise disiplin kuruluna sevk etti. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e yakınlığı ile bilinen Çorbacı’nın meclisten istifa edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Bursa CHP’li Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Atakan Çorbacı’nın akıl almaz zorbalığı ile çalkalandı. Nilüfer’e bağlı Fethiye Mahallesi’nde ikamet eden Aytekin Tomuş (63), Sevim Tomuş (55) ve çocukları evde oturdukları sırada, yan binada oturan komşuları bahçede eğlence yapmaya başladı.

BAHÇEDE ÂLEM İDDİASI

İddiaya göre alkol içilen eğlence gece geç saatlere kadar sürünce, Aytekin Tomuş, müziği kısmaları için Atakan Çorbacı’yı ikaz etmeye gitti. Tomuş daha 'müziği kısın' demeye kalmadan komşuları tarafından tekme tokat darp edildi. İddiaya göre olayların içinde Fethiye Muhtarı Sebahattin Kelebekler de olay yerindeydi. Eşinin tekme tokat dövüldüğünü gören Sevim Tomuş ve oğlu Anıl Tomuş (31), kurtarmak için yardıma gitti.



OĞLUNA DA SALDIRDILAR

Babasını kurtarmak için kalabalığın arasına giren Anıl Tomuş'u fark eden saldırganlar, genci de babasıyla birlikte darp etmeye başladı. Eşi ve oğlunu o halde gören Sevim Tomuş kocasını korumak için üstüne kapansa da saldırganlara mani olamadı ve o da darp edildi. Kalabalığın elinden kurtulduktan sonra polis ve ambulans ekiplerini çağıran aile, sabahın erken saatlerine kadar hastanede müşahede altında tutuldu. Sadece müziğin sesinden rahatsız oldukları için uyarmaya gittiklerini ve tekme tokat darp edilerek ölüm tehditleri aldıklarını ileri süren aile, kendilerini darp eden şahıslardan şikâyetçi oldu.



"MÜZİĞİ KISMALARI İÇİN UYARMAYA GİTTİM"

Geçen hafta pazar akşamı yaşanan olayla ailesiyle birlikte saldırıya uğrayan Aytekin Tomuş, "Akşam 20.00 sıralarında arka bahçede eğlence yapmaya başladılar. Eğlence gece geç saatlere kadar devam etti. Çocuklarım sabah işe gideceği için müziği kısmaları konusunda uyarmaya gittim. Aşağıya inerek müziği kısın demeye kalmadan A.Ç. isimli şahıs bana saldırmaya başladı. Onun saldırmasıyla birlikte 20 kişi bana tekme tokat saldırarak giriş kapısına attı. O sırada eşim ve çocuklarım camı açtıklarında olayları görerek beni kurtarmaya geldi. Oğlum da yanıma gelince Atakan Çorbacı, yanında bulunan başka birine 'Şu beyazlıyı da indir, onun ölümü benim elimden olacak' diye bağırdı ve bu kez ikimizi birden darp etmeye başladılar. Bir kişi ellerimi arkada tuttu ve hep birlikte ağzıma ve yüzüme vurmaya başladılar. Bu halimi gören eşim beni kurtarmak için üstüme kapandı fakat eşimi saçından ve kıyafetlerinden tutarak taciz ettiler. Dudağım patlak, 2 dişim kırıldı, gözlüğüm kırıldı. Vücudumun birçok yerinde darp izleri bulunuyor. Tek suçum saat geç olduğu için onları uyarmaktı" dedi.



“BENİ DE DARP ETTİLER”

Sevim Tomuş ise, "İlk başlarda biz bir şey demedik ancak alkolün etkisiyle sesler yükselmeye başladı ve biz huzursuz olmaya başladık. Saat gece yarısını geçmişti. Çocuklarım sabah işe gideceği için eşim uyarmaya gitti. Polisi aramadık, çünkü eşim yan taraftaki şahısları tanıyordu. Tesadüfen biz camı açtığımızda eşimin yerde yattığını ve birçok kişinin tekme ve tokatlar attığını gördük. Oğlum o sırada 'babamı öldürüyorlar' diyerek koşmaya başladı. Oğlum aşağı indiğinde bir kişi ellerini arkaya bağlayarak tuttu ve 6-7 kişioğlumu darp etti. 6-7 kişi de eşimi darp etmeyi sürdürdü. Eşimin yerde yatarken tekmelendiğini görünce ben de dayanamayıp üstüne kapandım. Saçlarımdan ve kollarımdan çekerek beni de darp ettiler. Eşimi ellerinden aldığımızda A.Ç. bizi tehdit etmeye devam etti. Lütfen bizi sahipsiz bırakmayın. Sesimizi duyurabilmemiz için illa ölmemiz mi lazım" diye dert yandı.



CHP DİSİPLİNE SEVK ETTİ

Olayla ilgili Bursa Şehir Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Atakan Çorbacı için disiplin sürecinin başlatıldığını söyledi. Meclis üyesinin 30 Eylül’de disiplin kuruluna savunmasını vereceğini anlatan Akkuş, süreci takip ettiklerini kaydetti. CHP tarafından Çorbacı’nın meclis üyeliğinde istifasının henüz istenmediği belirtilirken, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e yakınlığı ile bilinen Çorbacı’nın istifa edip etmeyeceği de henüz bilinmiyor.

ERDEM SAHİP Mİ ÇIKIYOR?

Öte yandan olaylara karıştığı ileri sürülen Fethiye Muhtarı Sebahattin Kelebekler’le ilgili idari soruşturma açılıp görevden el çektirilip çektirilmeyeceği de merak ediliyor. Tüm bunlar yaşanırken dün Nilüfer Belediyesi tarafından paylaşılan bir haber ise kafaları karıştırdı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, olaylara karışan Çorbacı ve Muhtarı yanına alarak Fetiye’de bir okulda yaptırılan kütüphaneyi açtı. Olayları bilen Erdem’in bu hareketi, “Çorbacı ve Kelebekler’e sahip mi çıkıyor” sorularını da beraberinde getirdi.

Alpaslan YILDIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.