SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Vekilden büyük gaf! HDP'yi kahraman ilan etti

Bursa CHP Milletvekili Orhan Sarıbal, dün Bursa’da gerçekleşen ‘genişletilmiş örgüt toplantısında’ skandal ifadeler kullandı. 31 Mart seçimler

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2019 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li Vekilden büyük gaf! HDP'yi kahraman ilan etti
Bursa CHP Milletvekili Orhan Sarıbal, dün Bursa’da gerçekleşen ‘genişletilmiş örgüt toplantısında’ skandal ifadeler kullandı. 31 Mart seçimlerinde CHP’nin yakaladığı sözde başarıda HDP’nin de büyük katkısı olduğunu söyledi.

Yaptığı etnik ve ayrıştırıcı siyasetle sürekli gündeme oturan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen ‘genişletilmiş örgüt toplantısında’ CHP-HDPKK’ ortaklığını da gün yüzüne vurdu. 31 Mart seçimleriyle ilgili değerlendirme yapan CHP’li Sarıbal, Yakalanan başarının sadece CHP ve CHP adaylarına ait olmadığını savundu. Konuşmasında HDP’yi adete kahraman ilan eden ifadeler kullanan Sarıbal, “16 Nisan Referandumundan bu yana yaşanan süreçte 31 Mart ve 23 Haziran'ın kahramanı sadece CHP ve CHP'li belediye başkan adayları değil. İYİ Parti, HDP; Saadet Partisi, Demokrat Parti ile DYP ve ANAP felsefesine sahip Cumhuriyet ile laiklik ile sorunu olmayan kesimler var.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.