SON DAKİKA
Hava Durumu

Çifte cinayet sanığı Bakırköy'e...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki farklı ormanlık alanda aynı av tüfeği ile iki kişinin öldürülmesiyle ilgili yargılanan sanıklar hakim karşıs

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2014 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2014 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çifte cinayet sanığı Bakırköy'e...
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, iki farklı ormanlık alanda aynı av tüfeği ile iki kişinin öldürülmesiyle ilgili yargılanan sanıklar hakim karşısına çıkarken, intihara teşebbüs eden sanıklardan biri Bakırköy Ruh Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

İddiaya göre, Sabri Ö., 18 Ocak 2014 Cumartesi günü, otomobil kiralamak için kimliğini alan İlker A. ile görüşerek kimliğini geri istedi. İlker A, kiraladığı araçla A.M., Kadir G., Ferhat Y. ve Sabri Ö. ile birlikte Tahtaköprü beldesine 3 kilometre mesafedeki ormanlık alana gitti. Arkadaşlar hep birlikte içki içerken, Sabri Ö. ile İlker A. arasında tartışma yaşandı.

Kiralık aracın bagajında bulunan av tüfeğini alan İlker A., Sabri Ö.’ye ateş etti. İlker A., öldürdüğü Sabri Ö.’nün cesedini yaktığı ateşin içine attı ve yanındaki arkadaşlarını cinayeti kimseye anlatmamaları konusunda tehdit etti.

Ertesi sabah Ferhat Y.’yi de kiraladığı araçla evinden alan İlker A., İskaniye köyünde ormanlık alanına götürüp, “Sen cinayeti sağda solda anlatıyormuşsun” diyerek av tüfeğiyle kafasına ateş ederek öldürdü.

Anne K.I.’nın ifadesi üzerine harekete geçen polis, İ.A. ve arkadaşları A.M. ve Kadir G.’yi gözaltına aldı. A.M., polise maktullerin cesetlerinin bulunduğu yerleri gösterdi.

Önceki duruşmada, cinayeti işlediği öne sürülen İlker A., cezai ehliyete sahip olup olmadığının tespiti için psikiyatriye sevk edilmişti. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanıklardan İlker A. ile Kadir G. katılmazken, sadece A.M. katıldı. Mahkeme heyeti, İlker A.’nın cezai ehliyete sahip olup olmadığına dair raporun beklenmesine, cezaevinde intihara teşebbüs eden Kadir G.’nin ise Bakırköy Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne sevkine karar verdi. Duruşma 26 Kasım 2014 tarihine ertelendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.