SON DAKİKA
Hava Durumu

CLK Uludağ Elektrik yeni hizmet binasında

CLK ULUDAĞ ELEKTRİK, GENEL MÜDÜRLÜK VE HİZMET BİNASININ AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CLK Uludağ  Elektrik yeni hizmet binasında
CLK Uludağ Elektrik, genel müdürlük ve hizmet binasının açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.
 

 
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova Bölgesi’nin elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik, yeni genel müdürlük ve hizmet binasının kapılarını açtı. Törene Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve birçok davetli katıldı. Türkiye’deki enerji dağıtımının 2011 yılında 21 bölgeye böldüğünü belirten Özdemir, “Daha sonra ise akıllı bir politikayla 21 bölgede özelleşti. Devletimizin kasasına 13,5 milyar dolar girmiş oldu. Burada devletin bunu uylamasındaki ana sebebi, gerekli yatırımları prosedürler gereği zamanında yapamamasıydı. Bizden beklenen ise bu açığı gidermek ve zamının da ve yerinde yatırımlarla hizmet etmek oldu. Bunun için 2011 yılından 2015 yılına kadar bir bu bölgeye 710 milyon liralık yatırım yaptık” diye konuştu.
“TEK BİR ŞİKAYET EN ÜST NOKTALARA KADAR GİDİYOR”
Şebekeleri hızla yenilediklerinin altını çizen Özdemir, “Modern hali getiriyoruz. Her noktadan bu binaya ulaşma imkanını sunuyoruz. Devlete olan dönem ile mukayese ettiğimizde vatandaşlar bizden daha iyi hizmet bekliyor. Devlete olan toleransını özel sektöre göstermiyor. Bugün her vatandaş sanal medya üzerinden en üst noktalara kadar ulaşabiliyor. Yani bizlere önemli derecede görev düşmektedir. Biliyoruz ki yaptığımız her hata vatandaş en üst noktaya kadar kolaylıkla ulaşmaktadır” dedi.
CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Hizmete açılan yeni genel müdürlük ve müşteri işlem merkezi binası ile en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Vatandaşın her türlü talep ve sorunlarına uzman bir kadro ile yeni bir adım atılmış olacaktır” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.