SON DAKİKA
Hava Durumu

Çocuklarını ölüme götüren FETÖ'cüler devlete hesap soruyor

Binlerce mülteci Akdeniz ve Ege’nin sularına gömülürken ses çıkarmayan FETÖ’cüler, Fetullah Gülen iblisinin talimatıyla, uyduruk botl

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çocuklarını ölüme götüren FETÖ'cüler devlete hesap soruyor
Binlerce mülteci Akdeniz ve Ege’nin sularına gömülürken ses çıkarmayan FETÖ’cüler, Fetullah Gülen iblisinin talimatıyla, uyduruk botlarla kaçmaya çalışırken ölünce bir anda masumiyet rollerine büründü.
Ege Denizi’nde yaşanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından saldırıya geçen FETÖ’cülere en büyük desteği PKK terör örgütünün siyasi uzantılarının vermesi, aradaki hain işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası'na gitmek isteyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  mensubu 14 kişi ile organizatör oldukları sanılan 2  kişinin bulunduğu şişme botun alabora olması sonucu 6 kişi öldü, bir kişi  kayboldu, 9 kişi kurtarıldı. FETÖ iblisinin geçen hafta verdiği “Bulunduğunuz yeri terk edin” talimatıyla uyduruk bir botla kaçmaya kalkan FETÖ’cülerin bulunduğu botun batması ve 3’ü bebek 6 kişinin ölmesinin ardından adeta kuduran hainler, sosyal medya hesapları üzerinden Türkiye’ye ve kurumlarına saldırıyor.


MASUM ÇOCUKLARLA MERHAMET DİLENİYORLAR
Ege Denizi’nde adeta intihar girişiminde bulunan FETÖ’cüler utanmadan ve sıkılmadan 15 Temmuz’da üzerine ölüm olup yağdıkları insanlardan masum çocuklarını siper ederek merhamet dileniyor. Bununla da kalmayan teröristler, devletin kurumlarını iftiralarla hedef alarak algı oluşturmaya çalışıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ölenlerin cenazeleri için cenaze aracı tahsis etmediğini iddia eden sosyal medyadaki FETÖ tetikçilerine PKK terör örgütünün siyasi uzantıları da destek veriyor.
BÜYÜKŞEHİR’DEN TOKAT GİBİ CEVAP


BÜYÜKŞEHİR’DEN TOKAT GİBİ CEVAP
Bursa Büyükşehir Belediyesi, FETÖ’cü alçakların ortaya attığı iddialara, yaptığı açıklama ile tokat gibi cevap verdi. FETÖ’cü alçakların iddialarını paramparça eden ve alçakların ölüler ve çocuk masumiyeti üzerinden propaganda yapmaya çalıştıklarını açığa çıkaran o açıklama şöyle: “Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen ve bindikleri şişme botun alabora olması sonucu hayatlarını kaybeden kişilere yönelik ‘Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından cenaze aracı tahsis edilmediğine ilişkin’ haberler asılsızdır. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ‘yakın bölgelere kara yoluyla-uzak bölgelere ise uçakla’ ücretsiz olarak gerçekleştirdiği cenaze hizmetleri, tüm vatandaşlarımız için geçerlidir. Balıkesir’deki olayın ardından cenazelerden 4’ü Bursa’ya getirilmiş ve Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştır. Bursa Büyükşehir Belediyesi ise dün gece saatleri itibariyle cenazelerin nakli için gerekli tüm bilgileri cenaze sahiplerine iletmiş, cenazelerin naklinin uçakla gerçekleştirilebileceğini bildirmiştir. Aynı saatlerde cenazelerin uçakla Amasya ve Sinop’a nakledilmesi için de Adli Tıp Kurumu’na araç göndermiştir. Ancak Cenaze sahipleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘tüm vatandaşlara olduğu gibi’ kendilerine de sağladığı bu imkândan yararlanmamış, cenazelerin naklini kişisel olarak gerçekleştirmişlerdir. Sosyal medyada kimliği belli olmayan ve olayı manipüle etmeye yönelik paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
KRALİYET TELEFONLARIYLA TEHDİT


 

Bile bile ölüme sürükledikleri bebekler üzerinden alçaklıklarına devam eden FETÖ’nün hainleri, adeta kudurmuş bir şekilde saldırıyor. Alçaklar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni İngiliz Kraliyet Ailesi’ne ait telefonlardan arayıp tehdit ediyor.
HDP’Lİ VEKİLDEN ART NİYETLİ PAYLAŞIMLAR




Darbe girişiminin ardından işbirlikleri net olarak ortaya çıkan FETÖ ile PKK’nın dayanışmasının devam ettiği bu olayla da bir kez daha ispatlandı. Akdeniz’de binlerce masum mülteci sulara gömülürken ses çıkarmayan HDP, milletine ölüm yağdıran alçakların botunun alabora olması üzerine hem devleti hem Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda iftiralarını bir bir sıraladı. İşte o mesajlardan iki tanesi : “Ege'de boğulan 2'si bebek 3 cenazenin nakli Bursa BB'nin araç vermemesi sonrası ailenin imkânlarıyla sağlandı, Amasya'ya götürüldü. İnsani yargı ve Allah, bunu, yapanların yanına bırakmasın. Masum bebek cenazelerine bu muamelenin yapıldığı bir devlette yaşıyoruz.” “Bursa BB açıklama yapmış, olayı güya yalanlamış. Bursa BB Cenaze işleri müdürünün söyledikleri kayıtlarımızda mevcut. Aile ve tarafımca biliniyor, tepkiyi görünce çark etmenin âlemi yok. Bari icraatinizin arkasında durup, özür dileseydiniz. Bursa BB araç veremiyoruz gerekçe olarak da FETÖ şüphelisi olması demiş sonra gece 12.00’den sonra aile özel araç ayarlayıp götürürken, 12 den sonra sosyal medya tepkileri üzerine aramışlar ama aile özel araçla götürdü.”

Alpaslan YILDIZ

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.