SON DAKİKA
Hava Durumu

'Çok seslilik zarar değil fayda sağlar'

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırladı.  Samimi bir havada geçen gör

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2018 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Çok seslilik zarar değil fayda sağlar'
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırladı. 

Samimi bir havada geçen görüşmede, Başkan Aktaş, farklı siyasi yapıdan da olsa Nilüfer Belediyesi’yle uyumlu çalışmanın önemine işaret ederek, “Hepimiz Bursa’ya hizmet için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda iyi niyet olsun” dedi.
Ankara Yolu’ndaki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye, Nilüfer Belediyesi’nin başkan yardımcıları da katıldı. Kendisinin de ‘göreve seçilmesinin akabinde’ Nilüfer Belediyesi’ni ziyarete gittiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iade-i ziyaret için Bozbey ve ekibine teşekkür etti. Hangi siyasi görüşten olursa olsun Bursa’daki 17 ilçe belediyesinin hepsinin şehrin menfaati için çalıştığına inandığını belirten Başkan Aktaş, “Belki zaman zaman ayrı düşüyoruz ya da sesimizi yükseltiyoruz, fakat nihayetinde Bursa’nın menfaatleri için çalışıyoruz. Çok sesliliğin zarar değil fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yeter ki işin ucunda samimiyet olsun” diye konuştu.

“Büyükşehir’le ortak çalışıyoruz”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise kendilerini ağırladığı için Başkan Aktaş’a teşekkür etti. Bursa’nın marka şehirler statüsünü yükseltmek için Büyükşehir’e destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Bozbey, “17 ilçeden bir tanesiyiz. 440 bin kişilik nüfusuyla hem sanayi, hem de konut gelişimi açısından Bursa’nın büyüyen tarafıyız. Size Nilüfer’den selam ve başarı dileklerimizi getirdik. Nilüfer’in örnek ve lider şehir olması konusunda Büyükşehir’le ortak çalışıyoruz. Hedefimiz yeşil Bursa’ya tekrar kavuşarak yıllar boyunca daha isim yapmasını sağlamak” şeklinde konuştu. Başkan Aktaş, Bozbey’e BUSMEK kursiyerlerince yapılmış el ürünü ipek tablo hediye etti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.