SON DAKİKA
Hava Durumu

Çolak'tan anlamlı Malazgirt Zaferi mesajı

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 943’üncü yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çolak'tan anlamlı Malazgirt Zaferi mesajı
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 943’üncü yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Binlerce yıllık geçmişe sahip olan Türk milletinin sayısız zaferler kazandığını belirten Çolak, Malazgirt Zaferi’nin tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir zafer olduğunu ifade etti. Malazgirt Zaferi’yle Türklerin Anadolu’ya yeni bir anlayış getirdiğini dile getiren Çolak, “Bizler, 26 Ağustos 1071 tarihinde bütün dünyayı titreten bir askeri dehayla Anadolu topraklarına girmiş, insanlığıyla gönülleri fethetmiş bir neslin evlatlarıyız” dedi.
Malazgirt Zaferi’nin Türk milleti için büyük önemi olduğunu vurgulayan Celil Çolak sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler, Peygamber Efendimizden miras olan fetih ve barış ruhuyla Anadolu’ya hakim olmuş bir milletin torunlarıyız. Ecdadımızın 1071’de Anadolu topraklarına ektikleri barış ve hoşgörü tohumları bugün yeşermiş ve dünyaya örnek olmuştur. Bu sağlam temeller üzerine kurulan cumhuriyetimiz, parlak bir geleceğe doğru hızla yürümektedir. Bizler, geçmişimizden aldığımız gücü katlayarak daha ileriye götürecek bir nesiliz. Muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kanında bulan Alpaslan’ın yiğit torunları olarak, Türk milletinin kudretini geleceğe taşımaya niyetliyiz. Onlardan aldığımız mirası koruyarak, sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak gayesidir. Başta bu kutlu zafere önderlik eden büyük komutan Sultan Alpaslan’ı ve bu uğurda can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.