SON DAKİKA
Hava Durumu

Colın Kazım'a Toronto'dan teklif

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını altyapı tesislerinde sürdüren Colin Kazım'a Toronto FC takımının talip olduğu öğr

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2014 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2014 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Colın Kazım'a Toronto'dan teklif
Bursaspor'da kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını altyapı tesislerinde sürdüren Colin Kazım'a Toronto FC takımının talip olduğu öğrenildi.

 

Yeşil-beyazlılarda teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kalan ve kendisine kulüp bulması için bir süredir izinli olan Kazım'a Kanada'dan teklif geldi. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu talimatıyla çalışmalarını altyapı tesislerinde sürdüren ­Colin Kazım'ın menajerliğini yapan Neil Fewings'in asistanı Muzzi Özcan'ı Bursa'ya çağırdı.
Dün sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne geldiği öğrenilen Muzzi Özcan'ın, başkan Bölükbaşı ile görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Yapılan görüşmede Muzzi Özcan'ın Kanada'nın Toronto FC takımından teklif getirdiği öğrenildi. Yeşil-beyazlıların da agresif tavırlarıyla dikkat çeken tecrübeli oyuncuyu elden çıkarmak istediği ve Kanada ekibi ile görüşmelere başlayacağı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.