SON DAKİKA
Hava Durumu

Cüneyt Yıldız: 'Gürsu'yu Gürsu halkımızla yönetiyoruz'

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın vizyon projelerinden olan Yenidoğan mahallesine imar getirilmesi konusunda önemli adımlar atıldı. Gürsu

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2015 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2015 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cüneyt Yıldız: 'Gürsu'yu Gürsu halkımızla yönetiyoruz'
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın vizyon projelerinden olan Yenidoğan mahallesine imar getirilmesi konusunda önemli adımlar atıldı.
Gürsu Belediyesi'nin girişimleri sonucu geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından bölge ile ilgili kamu yararı kararının alınmasının ardından hummalı bir çalışma başlatıldı. Gürsu Belediyesi personelinden oluşan 7 kişilik ekip, Yenidoğan mahallesinde saha araştırmalarına başladı. Konu hakkında açıklama yapan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Gürsu’yu Gürsu halkımızla yönetiyoruz. Bunu sözde değil özde de yapıyoruz. Gerek muhtarlarımızla gerekse mahalle sakinlerimizle düzenli olarak toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.
Yıldız, “Yenidoğan mahallemizin imar çalışması için göreve geldiğimiz gibi çalışmayı başlattık. Yaklaşık 21 bin vatandaşımızın yaşadığı mahallemizle ilgili kamu yararı kararını aldık. İlgili bakanlıklardan gerekli onaylarımızı aldık. Artık planlama dönemi. Gürsu Belediyesi olarak planları hazırlarken, ekiplerimizi de sahaya sürdük. Kapı kapı gezerek, hem gerçek mülk sahiplerini araştırıyorlar. Hem de Yenidoğan halkımız, nasıl bir Yenidoğan hayal ediyor? Yenidoğan sakinlerinin talepleri, önerileri nelerdir? diye araştırıyoruz” diye konuştu.
Anket çalışması sonuçlandıktan sonra açıklama yapacaklarını da belirten Yıldız, “Halka rağmen değil, halkla beraber yönetim modelini sergiliyoruz. Anket sonuçlandığında da gerekli açıklamayı yapacağız. Yenidoğan, yapacağımız yatırımlarla çağ atlayacak” diye kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.