SON DAKİKA
Hava Durumu

Cüneyt Yıldız Yenidoğan mahallesinde

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın seçim vaadleri arasında da bulunan her ay mahalle sakinleri ile istişare toplantılarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cüneyt Yıldız Yenidoğan mahallesinde
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın seçim vaadleri arasında da bulunan her ay mahalle sakinleri ile istişare toplantılarına başladı. Her ay 2 mahalle sakinleri ile istişare toplantısı gerçekleştirecek olan Yıldız, ilk toplantısını Yenidoğan mahallesinde gerçekleştiren Yıldız, belediyeye bağlı birim müdürleri ile birlikte toplantıya katılarak halkın sorularını cevapladı.

Yıldız, “Göreve gelmeden önce söz verdik.Her ay 2 mahallemizde toplantı yaparak halkımızla buluşacağız dedik. Sorunları yerinde inceleyerek çözümü için çalışacağız dedik. Bugün ilk toplantımızı da Yenidoğan mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Temmuz ayı içerisinde Yenidoğan mahallemizde 37 sokağımızda yaklaşık 17 km asfalt döküldü. 2. Etap programımızda Yenidoğan mahallemizde 63 sokağımızın asfalt çalışmasına da yakın zamanda başlıyoruz. Toplamda 53 km yolun asfaltlandırmasını tamamlamış olacağız.” dedi.

Yenidoğan mahallesi gençliğinin boş vakitlerini değerlendirerek aynı zamanda kendilerini de geliştirmeleri için Gürsu Yenidoğanspor Kulübüne öncülük ettiklerini de belirten Yıldız, mahalle sakinlerinden kulübe destek vermeleri konusunda söz istedi.

Yıldız, “Gürsu Belediyesi olarak Kültür Turları başlatıyoruz. Otobüsümüz hazır. Hergün farklı tarihi kültürel mekanlara ziyaretler düzenleyeceğiz. Amacımız Gürsu halkımızın huzurlu, ferah ortamda yaşamlarını sürdürmeleri. Gürsu’nun her alanda gelişerek,kalkınarak büyümesini istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ekibimizle birlikte çalışıyoruz.”dedi.

İmar konusunda da gelişmeler hakkında bilgi veren Yıldız’ın bu uygulamasından dolayı halkın memnuniyeti görülmeye değerdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.