SON DAKİKA
Hava Durumu

Dağ Bisikletinde Şampiyon, Nilüfer'de Belli Olacak

Atatürk Kent Ormanı 21 Temmuz Pazar günü, yaklaşık 200 sporcunun mücadele edeceği “Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği ya

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2013 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2013 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dağ Bisikletinde Şampiyon, Nilüfer'de Belli Olacak
Atatürk Kent Ormanı 21 Temmuz Pazar günü, yaklaşık 200 sporcunun mücadele edeceği “Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. 

Nilüfer Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilecek yarışmaya bu yılda ilginin büyük olması bekleniyor. Yaklaşık 200 sporcunun mücadele etmesinin beklendiği organizasyona parkurları ile sporseverlerin de beğenisini kazanan Atatürk Kent Ormanı ev sahipliği yapacak.
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği “Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nın bu yılda zorlu mücadeleye sahne olması bekleniyor. 21 Temmuz Pazar günü saat 10:00’dan itibaren, Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilecek yarışmada, Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık 200 sporcu, U15 Erkek, U17 Erkek, Genç Erkek, Genç Bayan Master Erkek, +30,+40,+50, Yıldız Bayan Elit Erkek, Elit Bayan kategorilerinde yarışacak. Yarışmanın ödülleri ise saat 15.00’te yapılacak törenle sahiplerini bulacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.