SON DAKİKA
Hava Durumu

Dağ ilçelerinde çocukların kayak keyfi

DAĞ BÖLGESİNDEKİ İLÇELERDE TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜLEN SPOR ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KELES GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ULUDAĞ GEZİSİ VE KAYAK EĞİTİMİ ETKİNLİĞİNE YAKLAŞIK 50 ÇOCUK KATILDI (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dağ ilçelerinde çocukların kayak keyfi
Dağ bölgesindeki ilçelerde tüm hızıyla sürdürülen spor çalışmaları kapsamında Keles Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uludağ gezisi ve kayak eğitimi etkinliğine yaklaşık 50 çocuk katıldı.
 

 

Yapılan yatırımlarla modern tesislere kavuşan dağ bölgesi ilçelerinde sporla buluşan çocuklar, düzenlenen çeşitli etkinliklerle de sporun güzelliklerini doyasıya yaşıyor. Spor çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü bu bölgedeki ilçelerden Keles’te bu kapsamda, başarılı öğrenciler için Uludağ gezisi ve kayak eğitim etkinliği düzenlendi. Keles Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, okuldaki başarılarının yanı sıra bugüne kadar Uludağ oteller bölgesi ve kayak merkezlerini görme imkanı bulamayan yaklaşık 50 çocuk katıldı. Keles Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe 2 ayrı grup halinde katılan çocuklar, İl Müdürlüğüne ait Kayak Eğitim ve Kamp Merkezinde ağırlandı. Kayak eğitiminin yanı sıra telesiyeje binen çocuklar gezi sayesinde doyasıya eğlendi. Çocuklara kayak yapma imkanı sağlayan ve onları Uludağ’ın güzellikleriyle buluşturan etkinlik dağ ilçelerinden çocukların katılımıyla devam edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.