SON DAKİKA
Hava Durumu

Dağder'i ağırladılar

Dağ-Der yöneticileri AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’yi ziyaret etti. 

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dağ-Der yöneticileri AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’yi ziyaret etti. 


Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Cihat Çini, Dağ-ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dağ-Der’in yönetiminin şimdiye kadarki çalışmalarını takdirle izlediklerini belirten Çini, “Dağ-Der Genel Merkezi’ne bağlı olan tüm derneklerin başta piknik şölenleri ve köy hayırları olmak üzere sene boyunca tüm faaliyetlerine katıldık ve buralarda dağ yöresi halkıyla hasbihal etme fırsatı yakaladık. AK Parti Osmangazi olarak bu hasbihallerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyerek elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
Dağ yöresi halkının her zaman sağduyulu ve sorumluluk sahibi bir tutum içerisinde hareket ettiğini hatırlatan Çini, “Dağ yöresi vatandaşlarımızın, hükümetimizin almış olduğu çözüm süreci kararına da sağduyuyla yaklaşarak sürecin önemli destekçilerinin başında olacağından hiç şüphem yok” diye konuştu.
Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ise, “Bursa’nın önemli bir sivil toplum kuruluşu Dağ-Der olarak, özellikle ülkemizin önemli gündemini oluşturan yeni anayasa ve çözüm sürecinin vatandaşlarımız tarafından doğru anlaşılması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.
Bay, Doğancı Barajı’ndan Bursa’ya kadar olan yolun bir an evvel hizmete sunulmasını talep etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.