SON DAKİKA
Hava Durumu

Demirtaş'a kültür merkezi

 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gece gündüz çalışıp Bursa’nın çehresini değiştirdiklerini, Demirtaş’a bölgenin nabzın

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2013 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2013 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gece gündüz çalışıp Bursa’nın çehresini değiştirdiklerini, Demirtaş’a bölgenin nabzının atacağı bir tesis kazandırıldığını söyledi. 


Bursa’nın çehresini yatırımlarıyla değiştiren Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirtaş’a kazandırılan Demirtaş Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak Demirtaş’a bölgenin nabzının atacağı bir tesis kazandırdık. Kültür merkezi Demirtaş’a yakışacak. Büyükşehir Belediyesi olarak gece gündüz çalışıyor, Bursa’nın çehresini değiştiriyoruz. Bursa’nın kabuk değiştirmesi, çağdaş ve sağlıklı bir kültür ve medeniyet şehri haline gelmesi adına yaptığımız çalışmalarla şehrimiz alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda dönüşüm ve değişim yaşıyor” diye konuştu.
Bursa’ya yapılacak çok iş olduğunu anlatan Başkan Altepe, “Hizmetlerimizi ilçe belediyeleriyle koordinasyon halinde el birliğiyle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bursa’nın her köşesinde her alanda yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Bursa, bu dönüşümü bekliyordu, bizi iktidara getirdi, hakkını veriyoruz. Yıllardır konuşulup da yapılamayanlar bu dönemde ayağa kalkıyor. Bursa yatırımlarımızla vizyon kazandı” şeklinde konuştu.
Başkan Altepe, Bursa’nın yerel yönetimde öncü bir il haline geldiğini ve Bursa’nın her meselesine el atıldığını ifade ederek Demirtaş’a yapılan hizmetlerin de devam edeceğini anlattı.
Demirtaş Kültür Merkezi’nde çalışmalarını sürdürecek olan Demirtaş Rumeli Halk Oyunları Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Nevzat Tülek ile Barbaros Mahallesi Muhtarı İsmail Savaş da Demirtaş’a yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan mekanda Demirtaş Rumeli Halk Oyunları Topluluğu, Kosova yöresi oyunlarını sergileyerek programa renk kattı. İlçe belediye başkanları, bürokratlar ve Demirtaşlılar da törene katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.