SON DAKİKA
Hava Durumu

Deniz manzaralı sosyal tesiste son aşama

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2012 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2012 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir Belediyesi’nin Narlı Tesislerinin ardından Gemlik’e kazandırdığı Atatepe Sosyal Tesisleri inşaatında son aşamaya gelindi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik girişinde yer alan Atatepe bölgesinde inşaatı süren Atatepe Sosyal Tesisleri'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Hedeflerinin tesis inşaatını hızla tamamlayarak Ramazan ayına yetiştirmek olduğunu belirten Altepe, "Burası tamamlandığında, yaz kış insanların huzur duyacağı, buluşacağı önemli bir merkez olacak. Çevre düzeninin sağlanması, her yönüyle mükemmel bir tesis olması için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Çok kısa bir zaman sonra burayı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden Bursa’mıza ve Gemlik'imize hayırlı olsun" dedi.
Atatepe Sosyal Tesisleri'nin manzarası itibariyle İstanbul Boğazı'nı andırdığını ifade eden Başkan Altepe, "Sosyal tesislerimiz, Bursa'dan Gemlik'e girişte bulunan Atatepe bölgesinde yer alıyor. Deniz manzarasıyla adeta İstanbul

Boğazı'nı andıran güzel görüntüler eşliğinde insanlarımız, burada güzel vakit geçirecekler. Burası, ailelerle birlikte her türlü etkinliğin yapılabileceği, herkesin yararlanabileceği güzel bir mekan olacak" diye konuştu.
Bursa'nın sosyal donatı alanlarıyla donatılması, yaşayan canlı bir turizm kenti olması konusunda önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini vurgulayan Altepe, "Çalışmalarımız arasında, ilçelere yapılan yatırımlar da önemli bir paya sahip. İlçelere hareket getirme, yeni tesisler kazandırma bizim için ayrı bir öneme sahip. Gemlik'teki Atatepe Sosyal Tesisleri'miz de bu önem dahilinde bulunuyor" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.