Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bölgelerinde 2015 yılında başlatılan deniz yüzeyi temizleme çalışmaları kapsamında bugüne kadar deniz yüzeyinden 580 metreküpün üzerinde atık çıkarıldı.
Bursa’nın gerçek anlamda bir sahil kenti olması deniz ve göl sahillerinde çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, özellikle Mudanya, Gemlik ve Karacabey Boğazı’nda deniz yüzeyi temizliğini de aksatmadan sürdürüyor. 2015 yılından beri deniz yüzeyi temizleme araçları ile gerek tekne ve gemilerden atılan, gerekse vatandaşlar tarafından bilinçsizce denize atılan tüm atıklar, toplanarak atık bertaraf tesislerine naklediliyor.
Bugüne kadar Bursa sahil bandında deniz yüzeyinden 580 metreküpün üzerinde atık toplanırken, otomobil lastiği, yatak, pet şişe, plastik oyuncaklar, karton ve kağıt gibi atıklar sudan çıkarılıyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 17:13
Deniz süpürüldü, sahil temizlendi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bölgelerinde 2015 yılında başlatılan deniz yüzeyi temizleme çalışmaları kapsamında bugüne k

YORUM EKLE
1
Mustafakemalpaşa'da 'ölüm deresi' iki günde 2...
2
İnegöl'de alt geçitte kimyasal sızıntı alarmı
3
Kız arkadaşını yakarak öldürdü, mahkemede tahliyesini...
4
Faizler düştü, gayrimenkul sektörü canlandı
5
CHP'nin Bursa Örgüt Toplantısı'nda yumruklar konuştu!
6
Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı
7
İşte Bursa'daki barajların doluluk oranı
8
Yatalak hastayı kurtarmak için alevlerin arasına...
9
Derede boğulan iki kişiyle ilgili yeni detaylar...
10
MİT'ten FETÖ'ye darbe! Malezya'da yakalayıp, Türkiye'ye...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:34

GÜNEŞ
06:09

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
17:01

AKŞAM
20:08

YATSI
21:36
SIRADAKİ HABER