SON DAKİKA
Hava Durumu

Doğdukları topraklarla, doydukları toprakları buluşturuyorlar

Bursa-Artvin Vakfı,  Yeşil Bursa, Yeşil Artvin sloganlarıyla yola çıktı. Doğdukları topraklarla, doydukları topraklarla buluşturan Artvin Vakfı

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Doğdukları topraklarla, doydukları toprakları buluşturuyorlar
Bursa-Artvin Vakfı,  Yeşil Bursa, Yeşil Artvin sloganlarıyla yola çıktı. Doğdukları topraklarla, doydukları topraklarla buluşturan Artvin Vakfı, gazeteciler ile bir araya geldi.
Burak Tok

Bursa-Artvin Derneği 1996 yılında Bursa ve Artvin’e yardımlaşma, dayanışma, eğitim, sanat, turizm ve ticaret anlarında hizmet amaçlı kuruldu. Hizmette sınır tanımayan Artvinliler Vakfı, imkânları çerçevesinde en uzak köylere kadar hizmet götürüyor. Hizmette 20. Yılını kutlayan vakıf yeni hedeflerle ’Hizmete devam’ ediyor. Derneğin yol haritasını gazetecilerle paylaşan Bursa-Artvin Derneği yönetim kurulu üyeleri, yardımlaşma ve dayanışma mesajları verdi. Artvin Derneği, öğrencileri ve ihtiyaç sahiplerini de unutmazken, yardımlarında bölge ve millet ayrımcılığı yapmıyor.

 

“150 ÖĞRENCİYE BURS YARDIMI”

 

Bursa-Artvin Kültür, Eğitim, Sanat, Turizm, Ticaret Ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Başaran,” Bayrak artık bizlerde. Vakfımız 2008 yılından bu yana yüksek öğretim gören 150 öğreniciye burs yardımı yapıyor. Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine gıda ve giysi yardımları yapıyoruz. Ramazan ayı içersinde Halka açık iftar yemekleri veriyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Yıldırım ilçesinde sofralarımızı kurmuştuk. Bu sene kısmet olursa Mudanya ve Gemlik’te iftar soflarımızı kuracağız. Huzurevi ve hastanelerde ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyaları düzenliyoruz. Hizmetlerimize ve yardımlarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 
“MİLLİYETÇİLİK VEYA BÖLGECİLİK YAPMIYORUZ”
Artvin Vakfı’nın, Vakıflar Meclisi’nde oy kullanan bir vakıf olduğunu belirten Başaran,” Vakıf merkezi kendi mülkümüz olup, vakfımızın üzerine kayıtlıdır. İhtiyaç sahipleri vakıf merkezimize gelip yardım talep edebiliyor. Hiçbir zaman geri çevirmemeye çalışıyoruz. Yukarıda dile getirdiğim yardımları yaparken, milliyetçilik veya bölgecilik yapmıyoruz. Her bölgeden ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyoruz. Vakfımızın gelirinin yüzde 90’nı burs ve yardımlara harcanmaktadır. Hiçbir zaman vakıf bütçesinden harcama yapılmamaktadır. Vakfımızın gerek başkanı, gerek yönetim kurulumuz hiçbir şekilde maaş almamaktadır. Yönetim anlayış şeklimiz ‘vakfet yaşat yaşa’ ilkesi üzerine kurulmuştur.” ifadelerine yer verdi.

 
GAZETEMİZİ ONURLANDIRAN PLAKET


Artvin Derneği Yönetim Kurulu, Şehir Gazetesi’ne Bursa’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundu.  Bursa Şehir Gazetesi adına, Artvin Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz’dan plaketi alan Şehir Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fetih Bağcı,” Bursa için çalışıyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kentimize fayda sağlayabilmek bizler için onur vericidir.”dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.