SON DAKİKA
Hava Durumu

Dolandırıcılık haberi 4 gün sonra ulusalda

Şehir Gazetesi farkıyla geçtiğimiz Pazar günü yayımladığımız haberimiz bizden tam 4 gün sonra ulusal basında yer buldu. G

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dolandırıcılık haberi 4 gün sonra ulusalda
Şehir Gazetesi farkıyla geçtiğimiz Pazar günü yayımladığımız haberimiz bizden tam 4 gün sonra ulusal basında yer buldu.




Geçtiğimiz Pazar günü Bursa’nın son yıllarda şahit olduğu en büyük dolandırıcılık olayını gün yüzüne çıkaran haberimiz ulusal basında gündeme oturdu. İhlas Haber Ajancı ve Doğan Haber Ajansı bizim yayım tarihimizden tam 4 gün sonra haberi servis ederken, Hürriyet 3. Sayfadan ‘100 milyon dolarlık kadın’ manşeti ile yer verdi.

Yeşim Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikaları A.Ş.’de mali müşavir olarak çalışan Özlem Akçeşme, işadamlarını arayarak kurum çalışanlarına yönelik forex, hisse senedi ve fon havuzu oluşturup yüksek kazanç sağladıklarını söylüyor. Bunun aslında kurum içine yönelik bir organizasyon olduğunun altını çizen Akçeşme, ağına düşüreceği işadamına “Biz sizinde bu sisteme dahil olmanızı istedik. Ancak Cavit Bey ve Mustafa Bey’e bunu aktarmazsanız seviniriz. Kendileri bunun şirket dışına çıkmasını istemiyor.” diyerek, konunun patronlara ulaşmasının önünü kestiğini açık bir şekilde gazetemizde gündeme getirmiştik. Çeşitli yalanlarla işadamı Cavit Çağlar’ın ismi kullanılarak işadamlarından en az 50 milyon dolar para toplayan Özlem Akçeşme, tutuklanarak ceza evine gönderildiğini 1.sayfadan manşet olarak okurlarımızla paylaşmıştık.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.