SON DAKİKA
Hava Durumu

Döner bıçaklı cinayet kamerada

Bursa’da çalıntı motosiklet yüzünden satır, av tüfeği, döner ve ekmek bıçaklarıyla birbirlerine giren şahısların ortalığı savaş ala

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2012 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2012 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Döner bıçaklı cinayet kamerada
Bursa’da çalıntı motosiklet yüzünden satır, av tüfeği, döner ve ekmek bıçaklarıyla birbirlerine giren şahısların ortalığı savaş alanına çevirmeleri kameralara yansıdı. Zanlıların ellerindeki döner bıçaklarını defalarca sallamaları kavganın şiddetini ortaya koydu. Cinayet anı da kamera tarafından görüntülendi.

Merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Sakarya Caddesi'nde bir kahvehanede 15 gün önce motosikleti çalınan Murat S., motosikletinin evinin yakınlarında bulunan Roman vatandaşlar tarafından çalındığını düşünerek Duran Dernek ile görüştü. Duran Dernek, “Biz bu konuyu yarın Sakarya Caddesi’ndeki kahvehanede görüşelim” diyerek Murat S.’yi eve gönderdi. Pazar akşamı kardeşleri Arif, Kadem ve Kerim S.’yi de alarak satır, av tüfeği, döner ve ekmek bıçağı ile kahveye gelen Murat S., Duran Dernek’i beklemeye başladı. Dernek’le görüşürken çalıntı motosiklet yüzünden çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Duran Dernek’in arkadaşı Yunus Kaynak da kavgaya dahil olunca olaylar büyüdü. Çıkan kavgada Kadem S., yanındaki av tüfeği ile sağa sola ateş etmeye başladı. Murat S. ise elindeki döner bıçağıyla Duran Dernek'i göğsünden, Yunus K.'yi karnından yaraladı. Olay yerine gelen Duran Dernek’in yakınları Şahin, Cem ve Hakan Dernek, yaralı olan kardeşi ve Yunus K.’yi otomobille özel bir hastaneye götürdü. Ağır yaralanan Duran Dernek hastanede hayatını kaybetti. Kavgayı ayıramayan çevredeki esnaf ve vatandaşlar ise polise haber verdi. Ellerinde satırlar bulunan zanlılar, olay yerine gelen polise de saldırdı. Kavganın ortasında kalan Işıklar Polis Karakolu görevlileri olay yerine takviye ekip isterken, zanlılar kaçtı.

Kavgada hayatını kaybeden Duran Dernek’in yakınları hastaneye akın etti. Polis, hastanede taşkınlık çıkaran grubu sakinleştirmekte güçlük çekerken, olay yerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden takviye ekip istendi. Hastane önünde geniş güvenlik önlemi alan polis, hasta yakınlarını hastaneden dışarı çıkardı. Duran Dernek’in cenazesi ise Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran polis, kavgaya karıştıkları tespit edilen Murat S., Arif S., Kerem S., Cem D. ve Hakan D.’yi gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan zanlıların suçlarını kabul etmedikleri, kavganın motosiklet hırsızlığı yüzünden çıktığını söyledikleri öğrenildi.

Zanlıların kahvehaneyi basması ve ellerinde döner bıçaklarıyla dehşet saçmaları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kavgada ağır yaralanan Duran Dernek’in karga tulumba bir otomobille hastaneye götürülmesi de görüntülerde yer aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.