SON DAKİKA
Hava Durumu

Dört okul aday gösterildi

Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Bursa Kalite Ödül

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2012 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2012 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Bursa Kalite Ödülü' sürecinde bu sene 4 okul aday gösterildi. 

 



BUSİAD binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan KalDer Başkanı Emin Direkçi, 12-13 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenecek 11. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun ‘Geleceği Hazırlamak’ ana temasıyla yapılacağını söyledi. Direkçi, “Bizi gelecekte nelerin beklediğini biliyor olmakla birlikte, bir yandan da yaşamın hızlı temposuna nasıl yetişeceğimiz, bizi bekleyen bilmediklerimizin kaygısı yeni arayışlara yöneltiyor. Bu belirsizlikler içinde gelecek kuşaklara yaşanabilir bir ortam bırakmak için özel ve kamu sektörü, STK temsilcileri ve akademisyenler sempozyumda bir araya gelecek. Teknoloji, çevre, küresel finans yapısı ve eğitim sistemini, geleceği öngörmek için tartışmaya açıyoruz.” dedi.

KalDer Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi, 2012 Bursa Kalite Ödülü sürecini de anlattı. Direkçi, 1998’den beri yürütülen ödül sürecine bu sene 4 okulun aday gösterildiğini söyledi. Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu, Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesi, Gemlik Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Mürüvvet Baş Anaokulu’nun ödül sürecine dahil edildiğini belirten Direkçi, şunları kaydetti: “Bu sene 4 kamu kurumu kalite yolculuğuna çıkma kararı aldı. Geçmiş yıllara göre özel kurumlarla birlikte kamu kurumlarındaki ilgi bizleri cesaretlendiriyor ve mutlu ediyor.”

BUSİAD Başkanı Oya Coşkunöz Yöney de 2003’ten bu yana düzenlenen sempozyumun toplam kalite yönetiminin, yaşamın her alanında uygulanmasına yönelik geniş bir düşünce paylaşım platformu olma özelliğini taşıdığını, her sene ortalama 3 binin üzerinde kişinin katıldığını kaydetti.

Basın toplantısında konuşan okul idarecileri de kalite süreciyle birlikte okulları idare etmenin daha da kolaylaştığını dile getirdiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.