SON DAKİKA
Hava Durumu

Doruk Sağlık Grubu'ndan Bursa Şehir Konseyi'ne ziyaret

Bursa Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Uz. Dr. Fulden Küçük, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki kur

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Doruk Sağlık Grubu'ndan Bursa Şehir Konseyi'ne ziyaret
Bursa Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Uz. Dr. Fulden Küçük, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında yapılabilecek olan iş birliği konuları görüşüldü.

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Uz.Dr. Fulden Küçük, Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Öztabak ile birlikte Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şevket Orhan, Doruk Sağlık Grubu yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bursa Kent Konseyi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler de veren Orhan, Doruk Sağlık Grubu’nun Bursa’nın köklü sağlık kuruluşlarından birisi olduğunu, iki kurum arasında bazı konularda iş birliği yapılabileceğini söyledi.
Başkan Orhan’a seçildiği görevinde başarılar dileyen Uz. Dr. Fulden Küçük de her konuda işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.
Dr. Küçük, “Yeni görevinizde başarılar dileriz. Bursa Kent Konseyi’yi gibi bir çatı kuruluşunda görev yapmak meşakkatli bir iştir ve özveri ister. Sizlerin tecrübesi ve bilgi birikimiyle önemli işlere imza atılacağına inancımız tamdır. Doruk Sağlık Grubu olarak, toplumun her kesimine yönelik bilgilendirici seminerleri sizin kurumuzla ortaklaşa gerçekleştirebiliriz. İş birliğimizin ilk adımını da böylece atmış oluruz. Umarım bu başlangıcın ardından iş birliklerimiz artarak devam eder” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.