SON DAKİKA
Hava Durumu

Dündar nereye koşuyor?

    Mustafa Dündar’ın yönettiği Osmangazi Belediyesi,  PKK ile bağını gizlemeyen HDP’nin Ördekli Kültür Merkezi’nde pro

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 03:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dündar nereye koşuyor?
 

 

Mustafa Dündar’ın yönettiği Osmangazi Belediyesi,  PKK ile bağını gizlemeyen HDP’nin Ördekli Kültür Merkezi’nde program yapmasına izin verdi. Dündar’ın başında bulunduğu belediye bununla da yetinmeyip Gezi kalkışmasına tam destek veren ve darbe girişimlerine çanak tutan Çağdaş Gazete’ye de verdiği reklamlarla destek oluyor.

 

Osmangazi Belediyesi’nin neredeyse yıl boyu dolu olan ve yer bulmakta en çok zorluk yaşanan tesislerinden Haşimişcan’daki Örnekli Kültür Merkezi, geçen hafta çok ilginç bir konuğu ağırladı. Türkiye devleti ve milletini hedef alan Marksist-stalinist terör örgütü PKK ile organik bağı olan ve emirleri Kandil’den alan HDP’nin parti Sözcüsü Bursa’ya geldi ve ne tesadüf Ördekli Kültür Merkezi’nde konuştu.

AK PARTİ’Yİ HEDEF ALDI

HDP Parti Sözcüsü ve Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, partisinin Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen Osmangazi İlçe Kongresine katıldı. Genel olarak kültürel etkinliklere verilen bu salon, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın derin hoşgörüsü (!) ile bu kez HDP’ye kongre yapılmak üzere verildi. İşte verilen o izinle birlikte mikrofonu ele geçiren Ayhan Bilgen, hedefine de Mustafa Dündar’ın o koltukta oturmasının bir numaralı nedeni olan AK Parti ve hükümeti aldı. Yani Dündar’ın izniyle AK Parti’yi yerden yere vuran Bilgen, yine partiyi darbecilikle suçladı.

VATANDAŞTAN BÜYÜK TEPKİ

PKK’nın suç ortağı ve adeta meclisteki temsilcisi HDP’nin Ördekli Kültür Merkezi’nde kongre yaptığının duyulması üzerine Mustafa Dündar ve ekibine özellikle sosyal medyadan büyük tepki geldi.  “Büyük rezalet ve utanç verici bir uygulama” olarak değerlendirdikleri HDP’ye tahsis konusunda Başkan Mustafa Dündar’ın acilen açıklama yapmasını beklediklerini dile getiren vatandaşlar, salon tahsisini kınadı. Halk, Mustafa Dündar’ın bu gizli HDP sevgisinin nereden geldiğini merak ediyor.

KALEMDEN MEMURLAR

Osmangazi Belediyesi’nde ikinci dönemini yaşamasına rağmen doğru dürüst elle tutulur, halka dokunur bir hizmeti olmayan Başkan Mustafa Dündar, daha çok Yunanistan ve Balkan gezileriyle gündeme geliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından trilyonlarca lira yatırılmasına rağmen üç- beş aracın bile kullanmadığı otoparklar, adı sosyal ama fiyatları asosyal sosyal tesisler, özel kalem müdürlüğü kadrosundan eş dost akrabanın kadroya alınması gibi toplumda tepki çeken işlerle gündeme gelen Başkan Dündar’ın, HDP’ye yer verilmesiyle ilgili kamuoyuna nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Dündar’la ilgili rahatsızlıklar bununla da kalmıyor. Sosyal medyada sıkıntılarını anlatan vatandaşın feryat eden mesajı: “ D. Turan:  Bir de Hamitler, Akpınar ve Emek'te kazıp, kapatıp kaçtıkları o çukurları asfaltlarlarsa çok sevineceğiz. Haftalardır toz toprak yemekten canımız çıktı. Araçlarda kesin Amortisör problemi yaşar. Ben böyle Ak belediyecilik Türkiye de görmedim...”

GEZİCİLERE KAYNAK

Osmangazi Belediyesi’nde tepki gören bir başka uygulama ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından basın yayın kuruluşlarına verilen ilanlarla ilgili. Birçok yayın organına ilan vermekten imtina eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen ve darbe girişimi olarak değerlendirilen Gezi kalkışmasına tam destek veren, bugün de benzer açıklamalarla gündeme gelen Çağdaş Gazeteciler Derneği Güney Marmara Şubesi’nin yayın organı olan Çağdaş Gazete’ye desteğini sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi’nin sponsorluğu ile çıkan dergide Gezi kalkışması övülüp bayraklaştırılırken, AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan adeta yerden yere vuruluyor. Yani AK Partili belediyenin sponsorluğunda AK Parti ve onun kurucusuna ağır sözler sarf ediliyor. Parti içinde de büyük tepkiye yol açan bu sponsorlukla da ilgili Dündar’ın nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Daha çok Marksist ve sosyalistlerin ağırlıkta olduğu Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin yayın organını Osmangazi Belediyesi’nin neden desteklediği kamuoyu tarafından da anlamlandırılamıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.