SON DAKİKA
Hava Durumu

Dündar'ın kurmaca haberini telefon ele verdi

OSMANGAZÝ BELEDÝYE BAÞKANI MUSTAFA DÜNDAR, SOSYAL PAYLAÞIM SÝTESÝ TWÝTTER’DAN 2 BÝNÝNCÝ TAKÝPÇÝSÝ OLAN AHMET BALCI’YI MAKAMINDA AÐIRLADI. (ÝHA/BURSA-ÝHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dündar'ın kurmaca haberini telefon ele verdi
Ulusal basında da yer alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın makam odasına girip yazıcının üstüne yuva yapan kumru haberinin kurmaca çıktığını, Dündar’ın makam odası olarak lanse edilen odanın Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak’ın makam odası olduğunu kamuoyuna duyurmuştuk. Kumru haberinin devamı niteliğinde olan ve bugün servis edilen 'Makam odasını mesken tutan kumruların yavrusu oldu' haberindeki detay Mustafa Dündar'ın kurmaca haberini bir kez daha gözler önüne serdi. Fotoğraftaki telefon ayrıntısı, Dündar'ın makam odası olarak lanse edilen haberin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak'a ait olduğu bir kez daha anlaşıldı.
İşte o fotoğraf


 
Belediye tarafından servis ettirilen haber bir gerçeği daha ortaya çıkardı ki; Başkan Yardımcısı Albayrak odasına uğramıyor...
Anlamsız icraatlarıyla sık sık toplumdan tepki gören Mustafa Dündar’ın böylesine bir haberi kendi lehine çevirerek kendisine ait olmayan makam odasında verdiği pozlar beceriksizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Dündar’ın yalanlarına kuşu alet etmesi kamuoyunda büyük yankı bulurken, yaptığı işlerle gündeme gelmek yerine böylesi absürt haberlerle gündeme gelmesi tam bir kara mizah örneği olarak değerlendirildi.

 
MASUM VATANDAŞI BÖYLE KANDIRDI




 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.