SON DAKİKA
Hava Durumu

Dündar'ın spor keyfi

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar’ın cumartesi günleri vatandaşlarla birlikte yaptığı sabah sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor. Başk

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediye Başkanı Dündar’ın cumartesi günleri vatandaşlarla birlikte yaptığı sabah sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor. Başkan Dündar'ın bu haftaki konukları Cihanspor yönetici ve sporcuları oldu. 


Yeni Karaman Mahallesi Ziraat Parkı’nda her hafta sonu yapılan sabah sporuna katılmaya özen gösteren Başkan Dündar, bir yandan sabah sporu yapıyor, bir yandan da vatandaşları dinliyor. Spor sonrası belediye tarafından dağıtılan çorbalar içiliyor.
Başkan Dündar'ın bu haftaki konukları Cihanspor yöneticileri ve sporcularıydı. Bahar mevsimi ile birlikte yemyeşil bir görünüme bürünen Ziraat Parkı’ndaki spora vatandaşlar da ilgi gösterdi. Yürüyüşün ardından Başkan Dündar ile birlikte sabah çorbasını için Cihanspor yöneticileri, Dündar'a faaliyetleri ve projeleri hakkında bili verdi.
Dündar, göreve geldikleri ilk günden itibaren Osmangazi'de sosyal, kültürel ve sportif alandaki yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi. Dündar, “Osmangazi'de spor tesisi olmayan mahalle kalmasın istiyoruz. Bunun için imkanlarımızı zorluyoruz. Osmangazi'de boş yer bulmak çok zor. Bizler bu sıkıntıyı aşmak için, bulduğumuz boş alanlara birden fazla mahallenin faydalanabileceği tesisler inşa ediyoruz. Alacahırka Spor Tesisleri de bunlardan birisi, Bölgede bulunan 12 mahallenin faydalanacağı çok güzel bir spor tesisi. Gençlerimizin sağlıklı nesiller olarak yetişmesine katkı sağlayacak spor tesislerinin yapımına bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.