SON DAKİKA
Hava Durumu

Duruşmada canı sıkıldı, mübaşire kafa attı!

Bursa'da duruşmaya girmek için sırada bekleyen Muhammet Reşit P., duruşmanın ileri bir saate sarkmasından dolayı sıkılarak mahkeme salonun

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Duruşmada canı sıkıldı, mübaşire kafa attı!
Bursa'da duruşmaya girmek için sırada bekleyen Muhammet Reşit P., duruşmanın ileri bir saate sarkmasından dolayı sıkılarak mahkeme salonunda görevli mübaşire kafa attı. Muhammet Reşit P. kayıplara karışırken, gözünden yaralanan mübaşir sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Olay Bursa Adliyesi 26. Asliye Ceza Mahkemesi’nde meydana geldi. Daha önce yaşadığı bir kavgayla ilgili hakkında dava açılan Muhammet Reşit P. (20) saat 10.30’daki duruşmasına girmek için adliyeye geldi. Duruşma saati mahkemedeki yoğunluk sebebi ile ileri saate sarkınca Muhammet Reşit P. sıkılmaya başladı. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Muhammet Reşit P.’nin babası oğlunun sinirlenmemesi için mahkemede görevli mübaşir Bedir Yıldız’ı çağırarak ne zaman içeri alınacaklarını sordu. Mübaşir babaya yoğunluk sebebiyle saatlerde sarkma olduğunu, sırasına göre birazdan içeri alınacaklarını söyledi. Konuşmaları duyan Muhammet Reşit P. babasını iterek mübaşir Yıldız’a kafa attı. Araya vatandaşların girmesiyle adliyeden çıkarılan Muhammet Reşit P. kayıplara karışırken Yıldız ise gözünden yaralandı. Adliye personelleri olaya anında müdahale ederek mesai arkadaşları için sağlık ekipleri çağırdı. İlk tedavisi adliyede yapılan Yıldız, sağlık ekiplerince hastaneye götürülürken, kendisine kafa atan şahıstan şikayetçi olacağını söyledi. Polis ekipleri şahsı bulmak için çalışmalara başladı. (İHA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.