SON DAKİKA
Hava Durumu

Duygulandıran not

Bursa'da İznik Belediyesince her gün sıcak yemek doldurularak dağıtılan ve daha sonra toplanılan sefer taslarının birinden, "Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size borç bilirim" notu çıktı. Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre, sefer taslarının yeniden hazırlandığı esnada, birinin içinden "Emekleriniz için çok teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırlı çalışmalar. Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size bir borç bilirim" yazılı not çıktı. ( Anadolu Ajansı - Uğur Demirtaş )

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Duygulandıran not
Bursa'da İznik Belediyesince her gün sıcak yemek doldurularak dağıtılan ve daha sonra toplanılan sefer taslarının birinden, "Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size borç bilirim" notu çıktı.

 

 

 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ekonomik ve sağlık yönünden ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ve yemek yapamayacak durumda olan 400 kişiye, her gün İzzet Peşte Kamp ve Su Sporları Merkezi'nde sıcak yemek hazırlanıyor.

Yemekler, evlere sefer taslarıyla servis ediliyor, daha sonra boş sefer tasları belediye ekiplerince toplanarak, merkeze getiriliyor.

Belediye ekipleri bugün sefer taslarını yine evlerden toplayıp merkezin yemekhanesine götürdü.

Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre, sefer taslarının yeniden hazırlandığı esnada, birinin içinden "Emekleriniz için çok teşekkürler. Allah razı olsun. Hayırlı çalışmalar. Bunca emeğinize karşılık teşekkürü ve duaları size bir borç bilirim" yazılı not çıktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.