SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali 'engelleri' kaldırmak için Ankara'da

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ BENNUR KARABURUN İLE AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI ENGELLİ VE YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ İSHAK ÇİFTÇİ’Yİ ZİYARET EDEREK, ‘ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’ PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali 'engelleri' kaldırmak için Ankara'da
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi’yi ziyaret ederek, ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ projesi hakkında bilgi verdi.
 

 

Projenin Ankara’daki en büyük destekçilerinden biri olan Karaburun’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret eden Başkan Edebali, “Sayın vekilimiz Ankara’da adeta Yıldırım’ın gönüllü elçisi gibi çalışıyor. Başta Engelsiz Yaşam Merkezi projemiz olmak üzere engellilere yönelik tüm çalışmalarımızda her zaman yanımızda yer alıyor. Projelerimizin Ankara ayağında sürekli bize destek oluyor. Enerjisi ve azmiyle gücümüze güç katan, zor işlerimizin kolaylaşmasına katkı sağlayan sayın vekilimize teşekkür ediyorum” dedi. Bennur Karaburun ise, “Göreve geldiği günden itibaren engellileri öncelikli hizmet kitlesi olarak belirleyen ve bunu sözde bırakmayarak ‘Mimar Sinan Engelliler Parkı’, ‘Engelsiz Mutfak’ ve ‘Müzik Akademisi’ gibi farkındalık oluşturan projeleri hayata geçiren başkanımıza bütün engelliler adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Projeyi tüm detayları ile masaya yatırdıklarını aktaran Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi de, “Projede engellilerin bütün ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş. Her türlü desteği sağlamaya hazırız. Sadece bu projede değil, engellilere yönelik önemli faaliyetlere imza atan Yıldırım Belediyesi ile ortak çalışmalarımız olacak. Gösterdiği duyarlılıktan dolayı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.