SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali: 'Hoş geldin bebek'

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen en minik Muhammet Akif Yılmaz'a ‘hoş geldin’ dedi. Yıldır

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2015 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2015 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali: 'Hoş geldin bebek'
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yılın ilk saatlerinde dünyaya gelen en minik Muhammet Akif Yılmaz'a ‘hoş geldin’ dedi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte yeni yılda görevleri başında fedakarca çalışan polisleri ve doktorları ziyaret etti. Başkan Edebali, ilk olarak ziyaret ettiği Işıklar Sönmez Polis Karakolu'nda görev başındaki memurların yeni yıllarını kutlarken, “Toplumumuzun huzuru için gece-gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarımızın yeni yılını kutlamak için buradayız” dedi.
Karakol ziyaretinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan Edebali, hastaların yeni yıllarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gözlerini açan, Yıldırım’ın en yeni sakini minik Muhammet Akif Yılmaz’ı da ziyaret eden Başkan Edebali, Enbiya ve Zeynep Yılmaz'ın 3. çocuğu olan bebeğe çeşitli hediyeler verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.