SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali muhtarlar ile buluştu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım İlçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.  

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2014 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2014 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali muhtarlar ile buluştu
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım İlçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

 

Katılımcı yönetim anlayışı ile belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘3. Olağan Muhtarlar Toplantısı’nda Yıldırım İlçesinde bulunan 69 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, toplumun nabzını ölçen belediyecilik anlayışı gereği muhtarlarla her fırsatta bir araya geldiklerini söyleyerek; “Yıldırım’ın sorunlarını çözmek için çok çalışıyoruz. Yıldırım’da başarılı olmak adına yerel yönetimin vatandaşa en yakın tarafı olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


BAŞKAN EDEBALİ’DEN ORTAK AKIL VURGUSU

Yıldırım’ın ideal şehir olması hedefini gerçekleştirmenin ‘ortak akıl’ ile mümkün olacağını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Sorunun çok olduğu yerde, çözüm de çoktur. Yıldırım’ı hak ettiği yere taşımak için, Yıldırımlıları mutlu edebilmek için toplumun her kesimi ile ortak hareket etmeliyiz. Burada mahalle muhtarlarımızın ortaya koyacakları çalışmalar önemli bir rol oynuyor” diye konuştu. Muhtarların istek, talep ve önerilerini belediyeye gelmeden internet üzerinden halledecekleri bir sistem geliştirdiklerini de söyleyen Başkan Edebali, “İletişim çağına yakışan bir uygulama ile muhtarlarımız, tüm taleplerini bize rahatça iletebilecekler. Bu sebeple belediyecilik hizmetleri hızlı ve etkili bir şekilde yerine getirilecektir” dedi. Yıldırım’a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesi hazırlıklarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Toplumsal zenginliğimizi ortaya çıkaracak, Yıldırım’ın çehresini değiştirecek dönüşüm projemizle Yıldırım’ı hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.