SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali ve çocukların tiyatro keyfi

Sosyal yönü güçlü bir belediye hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, çocuklara tiyatro sevgisi aşılamaya d

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2014 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2014 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali ve çocukların tiyatro keyfi
Sosyal yönü güçlü bir belediye hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, çocuklara tiyatro sevgisi aşılamaya devam ediyor.

 

Yıldırım Belediyesi bünyesinde bulunan Adile Naşit Tiyatrosu, Yıldırımlı çocuklarının gelişimine katkı sağlamak ve çocuklarda tiyatro sevgisi oluşturmak için yeni sezona perdelerini açtı. Her hafta farklı bir tiyatro oyunuyla çocuklarla buluşan Adile Naşit Tiyatrosu’nda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, miniklerle birlikte Büyükbaba'nın Çiftliği adlı müzikli kukla çocuk oyununu izledi.

‘ÇOCUKLARIMIZ KALİTELİ ZAMAN GEÇİRİYOR’

Oyunun sonunda bir konuşma yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, belediyecilik hizmetlerinde sosyal ve kültürel belediyecilik konusunu da önemsediklerini ifade ederek, “Tiyatro oyunumuzla Yıldırımlı çocuklarımız hem keyifli ve kaliteli vakit geçirirken hem de öğreniyorlar. Adile Naşit Tiyatromuzda sahnelenecek oyunlarla çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi. Büyükbaba'nın Çiftliği tiyatro oyununun çocuklara önemli kazanımlar sağlayacak bir oyun olduğunun altını çizen Başkan Edebali, “Tiyatro oyunumuz ile çocuklarımıza hayvan sevgisini ve paylaşımcı olmanın önemini öğrettik. Çevresine ve hayvanlara karşı sevgi ile yaklaşan nesiller, bizleri daha güzel yarınlara taşıyacaklardır. Önümüzdeki süreçte de gerek oyunlarımız gerek daha farklı projelerimizle çocuklarımızın gelişimine katkı koymaya devam edeceğiz” diye konuştu. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Edebali, miniklere hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.