SON DAKİKA
Hava Durumu

Edebali: 'Yıldırım'da sağlıklı nesiller yetişecek'

‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı’nın aç

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Edebali: 'Yıldırım'da sağlıklı nesiller yetişecek'
‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yeni dönemde sosyal alanda birçok projeyi hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı’nı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle Yıldırımlıların hizmetine açtı. Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediyesi olarak Yıldırım’ın çehresini değiştirecek adımlar attıklarını söyleyerek; “Mahallelerimiz insanlarımızın kültürünü, ruhunu yaşatan sosyal alanlardır. Mahallelerimize nefes aldıracak, insanımıza ve çocuklarımıza sağlıklı bir oyun ve spor alanı hazırlamak çok önemli. Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı hemşehrilerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

YILDIRIM’DA 7’DEN 70’E SPOR İMKANI

Amaçlarının çocukların, gençlerin ve ilçe sakinlerinin geleceğe daha umutla bakacakları yaşam alanları oluşturmak olduğunu belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da tek bir günü bile boşa geçirmeden verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yapabilmek için sosyal alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunları yaparken de gücümüzü Yıldırım’dan alıyoruz” diye konuştu. Yıldırım Belediyesi olarak hizmete aldıkları Yıldırım Çağrı Merkezi ve Yıldırım Çözüm Merkezi ile Yıldırımlılara daha yakın olduklarını da ifade eden Başkan Edebali, “Bizim için öneri istek ve taleplerinizi bize iletmeniz çok önemli. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bize isteklerini söylemesini istiyoruz. Geleceğe emin adımlarla yürümek çocuklarımızla birlikte olursa anlamlı olur ve amacına ulaşır. Bu bilinçle spor parkımızın tüm Yıldırımlı hemşehrilerimize tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde görüşlerini belirtti.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından açılışı gerçekleştirilen Esenevler Spor Parkı, 888 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam bin 329 metrekare üzerinde kurulu ve içinde yürüme parkuru ve kondisyon aletleri yer alıyor. 439 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam 643 metrekare alanı ile Yıldırımlılara rahat nefes aldıracak Fatmagül Kiraz Parkı’nda ise yürüme yolları ve çocuk oyun alanı bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.